Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,073.63
-2341.43
Ethereum
$3,127.07
-92.7
Litecoin
$83.24
-1.64
DigitalCash
$29.90
-1.38
Monero
$118.42
-3.38
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.45
-1.68
Dogecoin
$0.15
-0.01

Cz Binance : Kripto’da En Hızlı Büyüyen Ülke Türkiye

0 295

Cz Binance : Kripto’da En Hızlı Büyüyen Ülke Türkiye .

Türkiye’deki son B2B etkinliğinde, geleneksel finans kurumlarından ve kamu kesimlerinden giyinen erkek ve kadınlar, kapüşonlu bir erkekle özçekim yapmak için sıraya girdiler. Türkiye’yi kripto en hızlı büyüyen ülkelerinden biri olduğunu vurguladı, ve Türk Lirasi ile ticaretin aktif olduğunu söyledi.

Türkiye için planınız nedir? Neden şimdi?

CZ: Amacımız, Türk toplumumuzun çıkarlarına en iyi şekilde hizmet etmek ve taleplerine cevap vermektir. Türk topluluğumuza daha fazla hizmet vermek için çalışıyoruz ve yakında geleceğiz.

Türk toplumu yüksek oranda blockchain anlayışı gösterdi. Yüksek derecede bir coşku var. Binance artık kripto alışverişinde önemli bir şey. Bugün yerel ortağımız Papara’nın yardımı ile Binance.com’da türk lirasına önem veriyoruz. Huobi gibi diğer şifreleme borsaları, Türkiye’ye girerken katı uyum planlarını teşvik ediyor. Sende hiç var mı? Hiç yerel bir düzenleyici ile konuştunuz mu?

CZ: Mevzuata uyumu çok ciddiye alıyoruz. Hükümetlerle çalışmak, sürdürülebilir bir endüstri inşa etmenin ve daha fazla evlat edinmeyi teşvik etmenin anahtarıdır. Geliştirme çabalarımızda daima yerel düzenleyicilerle çalışıyoruz.

Yerel kullanıcılar için dijital bir cüzdan olan Papara ile yerel işbirliğiniz birinci adımdır. Türk kullanıcılar artık Karantina BTC, ETH ve XRP’yi Binance’ten Papara dijital cüzdanlarıyla doğrudan satın alabiliyorlar. Türkiye’deki Binance için ikinci adım nedir?

CZ: Çok yakında Binance’e doğrudan Türk Lirası Banka Havalesi ekleyeceğiz. Ayrıca binance.com’da Türk lirası çiftleri ekleyeceğiz. Bunun dışında gerçekten Türkiye’ye yoğun yatırım yapmak istiyoruz Ayrıca önümüzdeki 3 ila 6 ayda ekip üyelerimizi 10-20 kişi arasında bir yerde artırmak istiyoruz. Ve kripto para birimi sektöründe bir iş arıyorsanız lütfen bize merhaba.

Yol haritasındaki herhangi bir yerel ortaklığınız var mı, belki bir banka veya yerel takas ile?

CZ: Bu alanda bir dizi girişim ve ortak üzerinde çalışıyoruz. Önceden çok fazla açıklama yapamayacağız, ancak bizi izlemeye devam edin.

Kripto satışını Türk Lirası olarak yapmak için herhangi bir planınız var mı? Ne zaman?

CZ: Evet, 15 Kasım’dan itibaren, Türk kullanıcılarımız  platformumuzdan kripto para birimi  satın alabilir ve satabilir. Kullanıcıların BNB, BTC, ETH, XRP ve BUSD’yi TRY ile satın almalarını sağlamak için düzenlenmiş ve güvenli bir ödeme sağlayıcısı olan Papara ile ortaklık kurduk.

Türkiye pazarındaki payın nedir? Buradaki avantajlarınız ve zorluklarınız neler olacak?

CZ: Türkiye, kriptoya en güçlü taleplerden birini ve hızla büyüyen ilgiyi gösteren canlı bir ülke. Binance olarak, en iyi ürünü, en istikrarlı değişim platformunu, harika yerel dil müşteri hizmetleri ve elbette en düşük ücretleri sağlamak için çalışıyoruz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.