Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,184.46
-2432.37
Ethereum
$3,144.78
-93.28
Litecoin
$83.27
-2.75
DigitalCash
$29.87
-1.57
Monero
$118.61
-2.44
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.15
-1.97
Dogecoin
$0.15
-0.01

Coinbase CEO’su: Yeniliği Desteklemeyecekseniz Önünde Durmayın

0 321

Coinbase CEO’su: Yeniliği Desteklemeyecekseniz Önünde Durmayın

Coinbase’in CEO’su ve kurucu ortağı Brian Armstrong, 5 Ekim’de attığı tweet ile Çin’in istikrarlı coin’ine (stablecoin) karşı ABD’nin Libra dijital coin’ine dair tutumunu gözden geçirmesini beklediğini söyledi.

ABD hükümeti geride kalmak istiyor

Armstrong attığı tweet’te “ABD hükümeti verdiği tepkiyle sanki geride kalmak istiyor gibi.” dedi. Takip eden bir diğer tweet ile de ABD’nin yenilik engellerinden dolayı demode olacağına dair endişeleri de dile getirdi:

“Ülkelerin uzun vadede ilgili kalmaları ve yüksek ekonomik büyümeye devam etmelerinin yolu bilime, teknolojiye ve yeniliğe yatırım yapmak. Hükümetin buna yardımı dokunursa ne ala. Ama önce zarar vermeyi bırakması gerekiyor.”

coinbase ile ilgili görsel sonucu

Özel çıkar grupları yeniliği engelliyor

Armstrong ayrıca “yeniliklerin çoğu zaman genel kanının aksine ve yıkıcı göründüğünü” ama “atılacak en iyi ilk adımın genellikle yolundan çekilmek olduğunu” açıkladı. Ayrıca hükümetlerin genellikle “korkuları kullanarak yenilikleri engellemeye çalışan” özel çıkar gruplarının etkisi altında olduğunu belirtti.

Ödeme işlemcisi PayPal da Armstrong’un duygularını tekrarlarcasına Libra Association’dan ayrıldı, sebep olarak da projenin arkasından gelebilecek aşırı mevzuat incelemesi gösteriliyor.

Çin Merkez Bankası ise, daha önce yapılan açıklamaların aksine, şu anda dijital para birimi için belirli bir çıkış tarihi olmadığını belirtti.

Coinbase Çin Fintech Tema Endeksi 2019 yılında yüzde 50’nin üzerinde bir artış gösterdi ve Çin ulusal dijital para biriminin duyurulmasından sonra genel piyasalardan daha iyi bir performans sergiledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.