Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,720.33
-1050.08
Ethereum
$3,532.12
-55.94
Litecoin
$99.24
+3.5
DigitalCash
$38.37
-0.2
Monero
$135.22
-2.65
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.08
-0.25
Dogecoin
$0.21
-0

Blockchain Ekonominin Geleceğinde Belirleyici Olacak

0 340

Blockchain Ekonominin Geleceğinde Belirleyici Olacak

Piyasa araştırma şirketi HFS Research’ün raporuna göre blockchain teknolojisi, geleceğin “hiper bağlı ekonomi”sini inşa ederken karar verici bir rol oynayacak.HFS tarafından Büyük Dörtlü şirketi EY için yayınlanan rapor, “hiper bağlı bir ekonomiye doğru yol aldığımızı ve blockchain’in bunu gerçekleştirme yolunu sunacağını” belirtti.

Blockchain büyük ölçekli iş birliğini kolaylaştırıyor

Raporda tüm ekosistemlerin farklı kuruluşlar tarafından sunulan hizmetlerde geliştirildiği açıklanıyor. Araştırmacılar, hiçbir tek kuruluşu tüm müşteri deneyiminin sahibi olmadığını ve rakip ve eşlerin nasıl iş birliği yapacaklarını bulması gerektiğini” ileri sürüyor. HFS araştırmacılarının bu büyük ölçekli iş birliğini kolaylaştıracağına inandıkları araç ise blockchain:

“IoT ve yapay zeka gibi yeni teknolojiler ile birlikte blockchain, bunun için bir yol sunacak.”

HFS, blockchain teknolojisinin başarısı ve gelecekteki yaygınlığından altı özelliğinin sorumlu olduğuna inanıyor: dağıtık veri paylaşımını yönlendirebilme, mutabakat güdümlü güveni azaltma, değiştirilemezlik, data hashing’ing sağladığı güvenlik, akıllı sözleşmeler ve izne dayalı veya olmayan sistemleri kullanabilme esnekliği.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.