Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,763.78
-2001.94
Ethereum
$3,171.77
-62.3
Litecoin
$84.11
-1.02
DigitalCash
$30.66
-0.76
Monero
$119.84
-2.86
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.83
-1.36
Dogecoin
$0.15
-0.01

Bittrex Kullanıcılarının Fonlarını Çekebilmesi İçin Çalışıyor

0 284

Bittrex Kullanıcılarının Fonlarını Çekebilmesi İçin Çalışıyor .

Kripto değişimi Bittrex, New York Müşterilerinin New York Finansal Hizmetler Departmanının (NYDFS) onayını takiben hesaplarından para çekmek için son sürelerini bir kez daha uzatacak.

Bittrex tarafından Cuma günü yapılan duyuruda, uzatma, Seattle merkezli değiş tokuşun devlete nisan başında, BitLicense olarak adlandırılan eyalette faaliyet göstermesi için düzenleyici bir ruhsatın verilmemesi nedeniyle ikinci oldu .

İlk olarak, Bitrex müşterilerine , 24 Ekim’ye kadar DFS’nin izni ile kabul edilen borsadaki fonlarını geri çekmek için verildi.

Devlet düzenleyicisi, yetersiz müşteri ve işlem takibi nedeniyle Bittrex’ten lisans almayı, kalifiye personel eksikliği ile NYDFS için bankacılığın genel müdür yardımcısı Şirin Emami’nin Nisan ayında yayınlanan bir yazı yazmasını açıkladı .

New York’un BitLicense – büyük ölçüde ABD’deki en katı devlet düzenleyici çerçevesi olarak kabul edildi – son zamanlarda düzenleyicinin kendisinin revizyonuna girdi.

DC Fintech Haftası 22 Ekim’de konuşan NYDFS Sorumlusu Linda Lacewell, vücudun endüstrinin evrimi ışığında standartlarını gözden geçirdiğini söyledi .

“Bu, bakmak için iyi bir zaman, sorumlu bir görünüm ve rejimin mevcut pazara nasıl uyduğunu görmek veya herhangi bir ayarlama, değişen bir sektöre uyum sağlamaya devam etmeyi düşünmemiz halinde ne yapmalıyız” dedi. 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.