Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,035.39
-1338.31
Ethereum
$3,120.52
-21.05
Litecoin
$87.78
+2.82
DigitalCash
$30.00
-0.58
Monero
$118.96
-1.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.31
+0.71
Dogecoin
$0.15
-0

Bir milyon Star Girl kullanıcısı Flow blockchain’i kullanıyor

0 330

Bir milyon Star Girl kullanıcısı Flow blockchain’i kullanıyor.

Dapper Labs, Flow blok zinciri için üçüncü taraflarla ortaklıkları genişletmeye devam ediyor ve Animoca Labs, Flow’da iki kripto destekli oyun başlatacak.22 Eylül’de, blockchain oyun firması Animoca Brands , MotoGP ve Star Girl oyunlarının önümüzdeki yılın başlarında Flow blockchain’de başlayacağını duyurdu . Animoca, Dapper Labs’de bir yatırımcıdır.

Star Girl serisi, Animoca’ya ait ücretsiz oynanabilen çok sayıda mobil oyundan oluşuyor ve aylık bir milyon oyuncudan oluşan bir kullanıcı tabanı olduğunu iddia ediyor. Dapper Labs’ın baş işletme sorumlusu Mik Naayem, Animoca’nın başlıklarını Flow’da karşıladı ve şunları söyledi:

“Merkezi olmayan oyunların kapsayıcı bir şekilde yaygın bir şekilde benimsenmesini sağlamak için ortak bir vizyon ve yaklaşımı paylaşıyoruz. Bu ortaklık ile bunu gerçeğe dönüştürmeye bir adım daha yaklaştık.”

Flow blockchain, Ethereum’un ( ETH ) uzun süredir beklenen ETH 2.0 yenilemesinin tamamlanmasından önce pazar payını güvence altına almak için blockchain ölçeklendirme çözümleri yarışında karanlık bir attır . 

Dapper, üç yıl önce ölçeklenebilir bir blok zincirinin geliştirilmesine, öncü olan değiştirilebilir olmayan token (NFT) oyunu CryptoKitties’in Ethereum ağını sakat bırakmasından sonra devam edeceğine karar verdi .

Warner Music ve Ubisoft gibi büyük eğlence markalarıyla ortaklık

Ancak geçen hafta kadar Dapper, USDC ve BUSD stabilcoinlerini Flow blok zincirine getirmek için Circle ve Binance ile anlaşma imzaladı ve Dapper’ın ekosistemi genişletmeye hazır olduğunu öne sürdü.

Dapper Labs, FLOW için iki jeton satışı başlattı . Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada dışındaki sakinler, CoinList platformu aracılığıyla iki teklife katılabilecekler. Dapper Labs, 10 Ekim’e kadar açık olan ‘Topluluk Satışı’ için uygun olan tüm katılımcılara her biri 10 sentten 1.000 $ değerinde FLOW jetonu tahsis edecek.

1.000 $ değerinden fazla FLOW satın almayı uman yatırımcılar , tekliflerin fiyat sırasına göre en yüksekten en düşüğe doğru kabul edildiği bir Hollanda müzayedesine katılmalıdır .FLOW müzayedesi için teklifler, satış 6 Ekim’de gerçekleşecek şekilde 23 Eylül’den itibaren verilebilir. Dapper, ilk teklif fiyatını 1 $ ve rezerv fiyatını 0.1 $ olarak belirledi.

Topluluk satışına katılanlar, jetonlarının% 50’sini bir yıl sonra alacaklar ve kalan jetonlar önümüzdeki 12 ay boyunca dağıtılacak. Hollanda müzayedesi yoluyla satın alınan jetonlar, 12 aylık bir kilitlenmenin ardından tamamen açılacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.