Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

Binance “Avrupa İçin Blockchain” Birliğine Katıldı

0 341

Binance “Avrupa İçin Blockchain” Birliğine Katıldı

Blockchain sektörünün dengeli düzenlenmesini savunan dev Avrupa birliği Avrupa için Blockchain, dünyanın en büyük kripto para borsasına kapılarını açtı.Günlük işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, 3 Eylül tarihli duyuruya göre Avrupa için Blockchain’e katıldı.

Birliğe daha önce Ripple, EOS geliştiricisi Block.one, Fetch.ai ve Blockseed Ventures gibi sektörün bazı büyük isimleri de katılmıştı.Avrupa için Blockchain, Binance’in Birleşik Krallık operasyon başkanı Teana Baker-Taylor’ı da yeni yönetim kurulu başkanı olarak atadı.

2018 sonlarında kurulan Avrupa için Blockchain, kıta genelinde blockchain eğitimini ve proaktif düzenlenmesini teşvik eden dev bir blockchain birliğidir. Birlik, başlangıçta Ripple, NEM Vakfı, akıllı defter geliştirme şirketi Fetch.ai ve Cardano’yla ilgili girişim Emurgo dahil olmak üzere dört üyeye sahipti.Son duyurulara göre birlik, şu anda Avrupa Birliği’nin Kara Para Aklamayı Önleme halk müzakeresi üzerine eylem planı ve akıllı sözleşmeler üzerine Dijital Hizmetler Yasası müzakeresine yanıt vermeye odaklanıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.