Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,765.06
+2100.88
Ethereum
$3,552.61
+55.65
Litecoin
$95.66
+1.29
DigitalCash
$38.29
+0.55
Monero
$134.89
-1.83
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.45
+1.05
Dogecoin
$0.22
+0.03

Bakkt 2020’de Kripto ‘Tüketici Uygulaması’ Açacak

0 238

Bakkt 2020’de Kripto ‘Tüketici Uygulaması’ Açacak .

Şirket Pazartesi günü yaptığı açıklamada, perakende müşterilerin kripto para birimleriyle işlem yapmalarına yardımcı olmak için tüketiciye yönelik bir uygulama başlatmayı planladığını açıkladı. Bir blog yazısında , Bakkt ürün müdürü Mike Blandina, şirketin tüketicilerin tüccarlardan mal alırken dijital varlıkları kullanmalarını sağlayacak bir uygulama geliştirmek için çalıştığını yazdı.

“Tüketicilerin dijital varlıkların değerini keşfetmelerini ve kilidini açmalarını, aynı zamanda bunları nasıl işlem yapabileceklerini veya izleyebileceklerini kolaylaştıracak bir tüketici uygulaması başlatıyoruz. Tüccarlar, genişleyen harcama gücüne sahip daha geniş bir müşteri kitlesine erişim kazanıyor ”dedi.

Uygulamanın şu anda tek dijital varlık olan Bakkt ve ana şirketi Intercontinental Exchange olan bitcoin’den daha fazlasını destekleyebileceğini ima etti.

“Tasarladığımız modelin temel bir özelliği, yatırımcıların perakende aracılık hesabında hisse senetlerinde işlem gördüğü kadar sorunsuz bir şekilde kripto para birimleri de dahil olmak üzere dijital varlıkların üstünü desteklemektir” dedi. “Vizyonumuz, dijital varlık portföyünü yönetmek için varlıklarını saklamak, işlemlerini yapmak, takas etmek veya transfer etmek isteyip istemediklerine dair bir tüketici platformu sağlamak” dedi.

ICE Bakkt’i Ağustos 2018’de ilk kez açıkladığında, şirket, perakende deneyimi sağlamak için Starbucks ve diğer şirketlerle ortaklık yaptığını söyledi, ancak vizyonun bu bölümünün birkaç detayı o zamandan beri paylaşıldı. Pazartesi günü yapılan duyuruda, Starbucks’ın uygulama 2020’nin ilk yarısında yayınlandığında Bakkt’ın ilk lansman ortağı olacağını söyledi. Blandina, “Dijital cüzdanlar arasında daha fazla entegrasyon ve verimlilik sağlayarak, işlem işleme ve ödeme kabulünde, tüccarların ve tüketicilerin dijital varlıkları kullanarak daha önce göz önüne alınmamış şekillerde sorunsuz bir şekilde etkileşimde bulunmaları için anlamlı fırsatlar olduğuna inanıyor” dedi. :

“Tüketicilerin kendilerinin altında yatan teknoloji hakkında düşünmesi gerekmediğinde, dijital varlıkların başarılı olacağı sık sık söylenir.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.