Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,159.23
+323.36
Ethereum
$3,128.91
+17.83
Litecoin
$85.64
+2.05
DigitalCash
$30.20
+0.6
Monero
$120.80
+2.92
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.79
+0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Avustralya’nın En Büyük Bankası Blockchain Projesine Katıldı

0 502

Blockchain teknolojisi üzerine geliştirmelerin devam ettiği ülkelerden biri olan Avustralya’da önemli ortaklıklar yaşanıyor.

Avustralya’nın en büyük bankası konumunda bulunan Commenwealth Bank of Australia, Blockchain projesine dahil oldu. CBA ve Data61’in ortak yürüttüğü projede engelli vatandaşların sigorta ödeneğine yönelik geliştirilmeleri içeriyor. Blockchain teknolojisiyle buluşturulması hedeflenen çalışma fark yaratacak. Yere sektörlerde bilimsel araştırmaların gerçekleştirilmesine yönelik olarak CSIRO adlı organizasyon kurulmuştu. Data61, Avustralya hükümeti tarafından kurulan organizasyonun önemli bir parçası konumunda. 93.5 milyar dolarlık Commenwealth Bank of Australia ile geliştirilen proje kapsamında ödeme almada kolaylık yaşanması temel alınıyor. Yeni akıllı para sistemi sayesinde, teknolojinin aktif kullanımı gerçekleştirilecek.

Data 61’in önemli isimleri açıklama yaptı

Yeni sistem hakkında Data 61 cephesinden önemli bir açıklama yapıldı. Projenin Blockchain teknolojisi kullanarak ödeme olanaklarındaki mevcut verimi anlayabilme üzerine kurulu olduğu biliniyor. Prototip sistem için hazırlanan akıllı para konseptinde programlanabilir davranışlar eklenmiş durumda. Otomasyon açısından oluşturulan farkın esneklikle de desteklenme sayesinde, ödeme sitemlerine yeniliklerin kazandırılabilmesi gündemde. Blockchain teknolojisinin sahip olduğu tüm ayrıcalıklardan bireysel olarak yararlanabilmek mümkün olacak. Geliştirilen ortaklık kapsamında test sürecinin başlatıldığı da biliniyor. Prototipin denenerek değerlendirilmesi amacıyla şu an için 10 farklı şirket çalışma gerçekleştirmekte. Yakın bir süre içerisinde tamamlanacak olan değerlendirmenin ardından kullanıma geçirilebilmesi söz konusu.

Avustralya yeni nesil teknolojinin öncülerinden olabilir

CBA ve Data61 ortaklığıyla, Blockchain tabanına sahip projenin yürütülüyor olması yüksek seviyede etki sağlayabilir. Yeni nesil teknolojinin öncü isimlerinden birisi olabilecek yetkinliğe sahip olan, projenin tüm detayları bu şekilde. İlk olarak kullanılmaya başlanmasının ardından farklı ödemeler için de aynı şekilde tercih edilebilir durumda olacak. Avustralya’da yaşanan gelişmeler, çok sayıda farklı ülke tarafından da desteklenebilir seviyede.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.