Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

Rus Geliştiricilerden İran’a Kripto Desteği

0 325

İran, kripto işlemleri üzerine geliştirmelerini hızlandırmış durumda. Rus geliştiriciler, İran’ı destekleyeceklerini açıkladılar.Kripto para ekonomisi kurma süreci boyunca İranlı ve Rus uzmanlar ortak çalışma yürütecek. Yapılan anlaşmanın temelinde, iki ülkenin önemli kurumları arasında imzalanan anlaşma da ön planda.

Kripto para birliği

İran ve Rusya arasında yapılan anlaşma, kripto para birliğini sağlayacak önemli bir nokta. Sorumlu kurumlar arasında imzalanan anlaşmanın sonuçları, ilerleyen günlerde daha da belirginlik kazanacak. Anlaşma; Rusya Kripto Para ve Blockchain Endüstrisi Birliği ile İran Blockchain Labs arasında. İran’da dönüşüm süreci bu anlaşmayla birlikte resmi olarak başlamış durumda. Kripto para ve aynı zamanda Blockchain teknoloji üzerine geliştirmeler aktif olarak sürdürülecek.

SWIFT banka hizmetlerini bırakıyor

SWIFT, İran’daki bankalardaki hizmet operasyonlarını geri çekiyor. İran’ın kripto para teknolojisine yoğunlaşmasının en önemli sebebi bu durum. Uzun süredir finansal anlamda ABD ambargosuna sahip olan İran, Rusya ile işbirliğiyle önemli yol kat edebilir. Rus yetkililerden yapılan açıklamaya göre, kripto para ekonomisi ülkeler üzerinde bir güç. Başka ülkeler tarafından yapılan sınırlandırmaların ortadan tamamen kaldırılabilmesine olanak sağlayabilir. İran için yapılan yorumda, mevcut jeopolitik konumu nedeniyle potansiyelini ortaya çıkarma zaman geldiği vurgulanıyor. Rus yetkililer tarafından kripto para ekonomisi üzerinde duruluyor. Küresel anlamda yaşanan gelişim ve değişimle birlikte İran bu alanın öncülerinden biri olabilir. SWIFT hizmetinin ülkeden ayrılması, yerini kripto para ekonomisiyle doldurulmasını sağlayacak.

İran gelecek dönemi hedefliyor

Gelecek dönemde yaşanacak olan değişimle birlikte İran, kripto ekonomisinde öncülerden biri olabilir. Ülke için geliştirilen Riyal endeksli kripto paraların ardından gelen hamleler oldukça dikkat çekici seviyede.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.