Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$67,857.67
+788.82
Ethereum
$3,254.28
+0.17
Litecoin
$71.34
+0.45
DigitalCash
$26.78
+0.44
Monero
$161.31
-13.85
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$22.89
+0.41
Dogecoin
$0.13
+0.01

Ant Financial Tarım Blockchain’i İçin Bayer İle Ortaklık Kurdu

0 451

Ant Financial Tarım Blockchain’i İçin Bayer İle Ortaklık Kurdu.

Alipay çatı şirketi Ant Financial, gıda ve mahsül sektörüne yönelik bir blockchain çözümü geliştirmek için Monsanto’nun sahibi olan ilaç devi Bayer Crop Science ile ortaklık kurdu.

Kurumsal blockchain haber kaynağı Ledger Insights’ın 26 Eylül’deki haberinde, ortakların takip edilebilirlik ve şeffaflığı artırmak için çözüm oluşturmaya dair bir niyet mektubu imzaladığı belirtildi. Habere göre, girişim bu hafta Çin’in Hangzhou kentinde düzenlenen Apsara Konferansı’nda açıklandı.

Ant Financial’ın ayrıca birlikte çalışabilirlik, standartlar ve blockchain uygulamaları üzerinde çalışmak için Hyperledger ile ortaklığını büyütmeyi planladığına dair açıklama yaptığı bildirildi. Haberin yazarına göre, firmanın Hizmet Olarak Blockchain (BaaS) teklifi hem kendi platformunu hem de Hyperledger’ın Fabric projesini destekliyor.

İlgili resim

Blockchain mi kullanacak?

Genel olarak ilaç devi olarak bilinen Bayer, geçen yıl 63 milyon dolara ABD merkezli zirai ilaç şirketi Monsanto’yu satın almıştı. Ant Financial’dan bir temsilci, girişimin kapsamını şöyle açıkladı:

“[Ortaklığın amacı] gıda güvenliğini ve tarımsal tedarik zincirlerinin verimliliğini arttırmak için daha fazla şeffaflık sağlamak üzere tasarlanmış, kapsamlı, blockchain tabanlı çözümler yaratmak.”

Habere göre, tarım “artık Ant’ın blockchain teknolojisinin uygulandığı 40’ın üzerindeki alandan biri” ve firmanın tedarik zinciri finansmanı ve pirinç izlenebilirliği gibi başka alanlarda da girişimleri bulunuyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.