Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,763.78
-2001.94
Ethereum
$3,171.77
-62.3
Litecoin
$84.11
-1.02
DigitalCash
$30.66
-0.76
Monero
$119.84
-2.86
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.83
-1.36
Dogecoin
$0.15
-0.01

Kik Kurucusu: SEC ile Parasız Kalana Kadar Savaşacağız

0 436

Kik Kurucusu: SEC ile Parasız Kalana Kadar Savaşacağız.

Kanadalı sosyal medya ve mesajlaşma uygulaması Kik’in CEO’su ve kurucusu, ABDli yasa düzenleyicileri ile kendi kripto para birimi Kin’in (KIN) geleceği konusunda ”ne kadar zor olursa olsun” sonuna kadar savaşmaya yemin etti.

 26 Eylül’deki haberine göre Kik CEO’su Ted Livingston, Toronto’da Çarşamba günü düzenlenen Elevate Konferansı’nda dinleyicilere şöyle belirtti:

“Devam etmemiz gerekiyor. Bir dolarımız kalmayana kadar, tek bir kişi kalmayana kadar. Ne kadar zor olursa olsun devam edeceğiz.”

kik sec ile ilgili görsel sonucu

SEC ile mücadele

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile ilk para arzı nedeniyle masraflı bir hukuk mücadelesi içinde girdi. SEC şirketi 100 milyon dolar değerinde kayıtsız token sunduğu gerekçesiyle dava etti.

Livingston davayı kazanmak için mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Kin’in menkul kıymet olarak sınıflandırılması durumunda ağır düzenlemelere tabi olacağını ve şirketin gelir modelini zorlayacağını belirtti.

“Haklı olduğumuza eminiz. Savaşmamız gerekiyor.”

Kik davanın Mayıs 2020’de görülmesini umuyor. SEC’in açtığı dava, hala 60 uygulama tarafından kullanılsa da Kin’in yaygınlığını yavaşlattı ve alım satımını kısıtladı.

CEO Kin’e olan bağlılığını sürdürüyor çünkü bu tür tokenları, tekelleşme nedeniyle zenginliğin tek bir noktada toplanmasıyla mücadelenin tek yolu olarak görüyor:

“Kripto paralar bu duruma karşı savaşmamızın tek yolu, tek aracı. Zenginlik ve değerin nasıl yaratıldığı ile ilgili kuralları yeniden yazarak, yeni bir para formu ile yeni bir ekonomi inşa edebiliriz.”

Zor zamanlar

geçtiğimiz hafta yetersiz gelirin iş gücünü Waterloo, Ontario ve Tel Aviv’deki personeller dahil 151’den 19’a düşürmeye zorladığını açıkladı.

Kalan personeller yatırımcıları Kin satın almak için teşvik etmeye odaklanacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.