Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,779.27
-4043.26
Ethereum
$3,276.63
-320.14
Litecoin
$79.67
-5.32
DigitalCash
$32.43
-3.59
Monero
$132.79
-6.42
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.27
-3.27
Dogecoin
$0.13
-0.02

Kriptorank Nedir?

0 681

Yeni nesil platformlardan birisi olan Kriptorank, eğlenceli yorumlar ve cevaplamalar yapabilmeyi beraberinde getiren özelliktedir.

Borsalar, tokenlar, coinler, bloglar, topluluklar, fenomeler ve haber siteleri gibi kripto para kavramlarıyla ilişkili kategorilere sahiptir. Hodl-rekt seçeneklerinin yer almasının yanı sıra diğer otomatik seçenekleriyle de oldukça etkili sonuçları sağlar.

Kriptorank platformunda mevcut olan özelliklerin tamamı gerçek kullanıcı deneyimlerinden oluşur. Kripto para kavramlarıyla alakalı olan her duruma yönelik olarak özel tercihler yer alır. Kendisine özgün konsepte sahip olmasıyla, kolaylıkla kullanılabilir ayrıntılardan oluşur.

Kriptorank piyasanın nabzını gerçek kullanıcılarla tutuyor

Kripto piyasalarında mevcut olan her şeyle alakalı yorumlama ya da oy verme seçeneği aktif olarak platformda yer alır. Kriptorank, özel olarak sıralama yapmaya olanak tanıyan ara yüze sahiptir.

Bununla birlikte özel olarak arama gerçekleştirilerek puanlama durumlarının görülebilmesi de mümkündür. Üye girişinin yapılarak kolaylıkla sunulan tüm seçeneklerden yararlanabilme avantajı sağlanır.

Piyasayla alakalı olan geniş yelpazede ürünler için deneyimleri aktaran özellikte olması, en önemli ayrıcalığı. Kriptorank, kategoriler özelinde değerlendirmelerin yapılmasını ve aynı zamanda diğer üyelerin tercihlerini görebilmede etkili.

Genel olarak yapılan gerçek yorumlamalar ve değerlendirmelerle Kriptorank, tüm seçeneklerinde özgün detayları sunan özelliktedir.

Öneri paylaşımı

Kripto piyasasıyla alakalı olarak tüm kavramlar için yüksek aktiflik oranıyla kullanılabilir durumdaki platform, önerileri de alır.

Üyeler tarafından yapılan önerilerin değerlendirilmesi sonucunda uygunluk kriterleri taşımasıyla sisteme eklenir. Twitter ile giriş yapabilme olanağını sağlayan Kriptorank, sürekli olarak yorumlama ve puanlamaları içerir.

En yeni gelişmelerden başlayarak klasik haline gelmiş olan değerlendirmelere kadar birbirinden farklı yorumlara sahiptir.

Kripto ile ilgili olanlar için keyifli kullanımı fark yaratan en önemli özelliği konumunda değerlendirilir. Tamamen kendisine özgün konsepte sahip olmasıyla ayrıcalıklı olduğunu gösteren özellikler bütününden oluşur.

 

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.