Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,850.05
+561.16
Ethereum
$3,256.65
+78.89
Litecoin
$86.30
+1.93
DigitalCash
$31.78
+0.43
Monero
$121.72
+0.6
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.37
+0.35
Dogecoin
$0.16
0

Finans Sektörünün Önemli İsimlerinden Kripto Para Borsası Yatırımı

0 428

Finans sektörünün en önde gelen isimleri arasında yer alan oyuncuları yeni kripto para borsası için yatırım yaptılar.

Nasdaq ve Fidelity başta olmak üzere diğer şirketlerin katılımıyla yatırım turu gerçekleştirildi. Toplamda 27.5 milyon doları bulan yatırım, ErisX’e yapıldı. 2019 yılında açılması beklenen kripto para borsasına verilen destek dikkat çekici seviyede oldu.

Dünyanın en büyük menkul kıymetler borsaları arasında değerlendirilen Nasdaq beklenmedik bir hamle yaptı. Öte yandan diğer şirketler de kripto dünyasına olan güvenlerini tazelediler.

ErisX borsası yeni yılın önemli isimlerinden olacak

ErisX borsası, gelecek yıl açılacak olmasıyla vadeli işlemlere olanak tanıyacak. Bitcoin, Ethereum ve Litecoin için sunulacak olan seçeneklerin yanında spot ticaretine de izin verecek. Düzenleyici kurumlardan beklenen onayın alınmasıyla yayın hayatına başlayacak.

Yatırımların toplamda 27.5 milyon dolar seviyesinde olmasıyla hangi katılımcıların ne kadar yatırım yaptığı bilinmiyor. Temel amaç olarak; dijital varlıklara yönelik düzenlenmiş pazarın geliştirilmesi hedef alındığı biliniyor.

ErisX’in CEO’su Thomas Chippas tarafından yapılan yatırımların kendilerine iyi birer kaynak sağladığı belirtilmiş durumda.

Yatırımcılar sadece finans piyasasından değil

2018’in Ekim ayı içerisinde TD Ameritrade, DRW Holdings ve Virtu Financial yatırım yapmıştı.

ErisX’in yatırımcılar tarafından sürekli olarak destekleniyor olması piyasanın önemli isimlerinden biri olmasını sağlayabilir. Hem özel hem de kurumsal sermayeli şirketler tarafından gelen yatırımlar totalde oldukça önemli seviyeye ulaştı.

Yeni borsanın hizmete açılacağı andan itibaren mevcut olan katılımcılarla beraber büyümesi hedefleniyor.

Bloomberg cephesinden yapılan habere göre ErisX; BTC, LTC ve ETH’nin yanı sıra BCH’de sunacak.

Yapılacak olan işlem seviyesinin son derece yüksek olması beklenirken, gelecek süre içerisinde pozitif yönlü hareketler görülebilir. ErisX için henüz açılış tarihi ise netleşmedi.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.