Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,830.79
-3828.58
Ethereum
$3,361.48
-270.63
Litecoin
$80.42
-5.89
DigitalCash
$33.04
-4.36
Monero
$138.54
-0.45
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$29.28
-2.51
Dogecoin
$0.13
-0.02

Chiliz Chz Coin Nedir ?

0 1.233

Chiliz Chz Coin Nedir ?

 Galatasaray İle Anlaşan CHZ Coin Hakkında

Chiliz Blockchain sektöründe ‘token’ ve ‘coin’ kelimesiyle birleşen taraftar fan simgesidir.
Bu simge ne anlama gelir ? Madeni paralardan farkı nedir ? Chz coin nasıl kullanılır ?
Şifreleme para birimleri genellikle ‘coin veya token olarak adlandırılmaktadır.İkisininde ortak amaçları alım , satım ve bazı finansal işlemleri gerçekleştirmektir. Bitcoin ilk dijital para birimidir , aralarından en değerlisi ve kullanılan coin’dir. Dijital para birimleri genel olarak mülkiyet kanıtları veya üyeliğini onaylayabilen varlıklardır.

Chiliz Chz Nedir ?

Chiliz token spor taraftarlarının coinidir. Chiliz dünya genelinde bilinmiş takımlar ile anlaşma sağlamıştır. Paris Saint-Germain (PSG) , Juventus, Liverpool ve West Ham United chiliz ile anlaşmalar yapmıştır. Anlaşmalı takımın taraftarları kendi takımının tokenini almak için kullanacaktır. Chiliz şirketi sayesinde spor dünyası Blockchain ile tanışacaktır. Chiliz coin ethereum erc20 tabanından binance bep2 blockchain tabanına geçmiş ve geçtiğimiz hafta binance’de listelenmiştir.

CHZ Coin Nasıl Kullanılır?

 

Platform fan’lara mobil oylama platformu üzerinden taraftar kararlarına katılma kabiliyetini sunmanın yanı sıra , oratak inançlarla güvenli , özel bir taraftar iç çevresine bir hizmet vermektedir.Hayranların coinleri tutmaları önemlidir. Fazla oy kullanmak bir fanın gizlilik derecesini yükseltir. Sunulan VIP avantajlarına erişene kadar onları ödül katmanlarıda yukarıda tutar.
Spor kulupleri , fanlarının olağanüstü büyüme yaşadığı , Asya ‘ da küresel taraftar tabanlarını oluşturmaya devam etmek için Socies.com’u stratejisinin bir parçası olarak kullanmayı hedefliyor.Socios.com, kulüpleri taraftar kitlelerine bağlayarak, dijital, güvenli, şeffaf ve tamamen gerçek hayran deneyimine bağlı ek gelir akışlarını güvence altına alıyor.

Chiliz CHZ Coin Nerden Alınır ?

CHZ şuanda binance den satın alabilirsiniz. Buraya tıklayarak kayıt olduktan sonra satın alabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.