Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$65,344.01
-2583.7
Ethereum
$3,391.43
-206.32
Litecoin
$82.55
-2.65
DigitalCash
$33.25
-3.62
Monero
$136.32
-3.05
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$29.71
-1.77
Dogecoin
$0.13
-0.02

Bitturk Nedir? Bitturk Yorum

0 1.105

Bitturk, 2017 yılının Ekim ayında Türkiye’de kurulan ve Ekim ayından beri aralıksız hizmet veren kripto para borsasıdır.

Bitturk kripto para borsası Türkiye’de ilk defa XRP, DASH, XMR, NEO ve GAS kripto paralarını işleme açan kripto para borsasıdır. Bitturk kripto para borsası, açıldığı tarihten bu yana düşük komisyon oranına sahip borsa olması ve 7/24 canlı destek ve para yatırıp çekme hizmeti sunması ile ön plana çıkmıştır.

Bitturk Nasıl Üye Olunur ?

Bitturk kripto para borsasına üye olmanız için “ https://bitturk.com “ adresine giriyoruz.

bitturk kripto para borsası

Anasayfada bizi kayıt bölümü karşılıyor. Burada bizden adımızı ve soyadımızı yazmamızı, email adresimizi girmemizi ve bir şifre oluşturmamızı isteniyor. Gerekli bilgileri doldurduktan sonra “Hesap Oluştur” butonuna tıklıyoruz ve email adresimize gelen bağlantı ile hesabımızı onaylıyoruz.bittürk güvenlik önlemleri

Giriş yaptıktan sonra bizi güzel bir güvenlik aktivasyon sayfası karşılıyor. Burada bizlere “Email Şifre, Google Authenticator ve SMS Şifre” seçenekleri sunuluyor. Buradan kullanmak istediğiniz güvenlik önlemlerini aktif ederek hesabımızı daha güvenli hale getiriyoruz.

Bitturk Hesap Onayı Nasıl Yapılır ?

Bitturk kripto para borsasında hesap onayı çok kolay ve hızlı. Gerekli belgeleri yükledikten sonra 1 saat içinde hesabınız onaylanır.

Hesap onayı 3 aşamadan oluşmakta:

  1. Ad-soyad ve email adresinizi girerek 1. aşamayı tamamlayabilirsiniz.
  2. Telefon numaranızı ve kimlik bilgilerinizi yazarak 2. aşamayı da tamamlayabilirsiniz. Not: 2. aşamayı tamamlayan kişiler günlük 750 TL, aylık ise 5,000 TL’ye kadar Türk Lirası yatırıp çekebilir.
  3. Kimlik bilgilerini doğrulamak adına kimlik ön, arka yüzünü göndererek ve dilekçeli selfie fotoğrafı ile 3. aşamayı da tamamlayabilirsiniz.

Bitturk Para Yatırma ve Çekme İşlemi Nasıl Yapılır ?

Bitturk kripto para borsasına 7/24 Türk Lirası ya da kripto para yatırabilirsiniz. Yatırma ve çekme işlemleri için Bitturk borsasına giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan “Cüzdanlarım” bölümüne tıklayalım.bittürk cüzdanlarım

Açılan sayfada Türk Lirası yatırmak ya da çekmek için Bitturk hesaplarına HAVALE, EFT ya da PAPARA seçeneklerini 7/24 kullanabilirsiniz. Kripto para yatırmak ya da çekmek için işlem yapmak istediğiniz kripto paranın altında bulunan “Yatır, Çek” bölümlerine tıklayarak cüzdanınızdan 7/24 kripto para yatırma ya da çekme işlemi yapabilirsiniz.

Bitturk Alış ve Satış İşlemleri Nasıl Yapılır ?

Bitturk kripto para borsasında işlem yapmak çok basittir. Bitturk’e giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan “Alım-Satım” butonuna tıklayalım. Açılan pencere üzerinde BTC, ETH, LTC, XRP, DASH, XMR, NEO ve Gas kripto paralarını TRY ile alıp satabilirsiniz.

bitturk kripto para alım satımİşlem yapmak istediğiniz kripto paraya tıklayıp “Al, Sat” bölümlerinden dilerseniz alış emri, dilerseniz de satış emri girebilirsiniz.

“Açık Emirleriniz” bölümünden aktif daha gerçekleşmemiş işlemlerinizi görebilirsiniz. “30 Günlük” ve “Toplam Hacim” bölümünden aylık ve tüm işlemlerinizin hacmine bakabilirsiniz Ayrıca “Bloke Bitcoin” ve “Bloke” bölümlerinden aktif emirlerinizde kaç Bitcoin ve Türk Lirası olduğuna bakabilirsiniz.

Bitturk Komisyon Oranları ve Aylık Abonelik Nedir ?

Bitturk’de komisyon oranları, işlem yaptığınız kripto paradaki hacminize göre değişiklik göstermekte. Piyasa yapıcı %0.10 ve piyasa alıcı %0.15’den başlayarak aylık hacminize oran ile piyasa yapıcı için %0.01 ve piyasa alıcı için %0.05’e kadar düşmektedir.

Daha detaylı bilgi için buraya tıklayarak Bitturk kripto para borsası komisyon ücretleri sayfasına ulaşabilirsiniz.

bitturk komisyon oranları

Kripto paralarda fazla işlem yaptığınızı düşünüyorsanız Bitturk kripto para borsasının aylık abonesi olarak 1 ay boyunca 0 komisyon ile işlem yapabilirsiniz.

Aylık abonelik ile ilgili detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Para Yatırma ve Çekme Ücretleri Nedir ?

Bitturk kripto para borsasında para yatırma ve çekme ücretleri ve kripto para yatırma işlemleri tamamen ücretsizdir. Ayrıca TRY yatırma işlemlerinde havale ve eft işlemi ile TRY yatırmak da ücretsizdir. Papara ile TRY yatırma işlemlerinde ise işlem ücreti %2 + KDV olarak sabitlenmiştir.

bitturk para yatırma ve çekme ücretleri

Bitturk Para yatırma ve çekme ücretlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bitturk Referans Sistemi Nedir?

Bitturk kripto para borsası referans sistemine de sahip. Referans sistemi sadece 1. derinlikten %60 olarak sabitlenmiştir. Bu sayede referans linkiniz ile kayıt olan arkadaşlarınız Bitturk’e üye olup alım satım yapmaya başladıktan sonra ödediği komisyonun %60’ı size gelir. Referans sistemi ile ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Bitturk Avantajları Neler ?

  • Hızlı ve basit şekilde kayıt oluşturma
  • Kolay ve hızlı KYC Doğrulama (1 saat içinde hesabınız onaylanır)
  • Basit ve sade arayüz
  • Hızlı ve 7/24 destek ekibi
  • BTC, ETH, LTC, XRP, XMR, DASH, NEO ile kripto çeşitliliği sunması
  • Düşük komisyon oranları
  • Referans sistemi
  • 7/27 para yatırma ve çekme

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.