Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,720.97
+312.97
Ethereum
$3,257.16
+80.6
Litecoin
$86.66
+2.04
DigitalCash
$31.75
+0.35
Monero
$121.65
-0.44
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.11
+0.1
Dogecoin
$0.16
0

SmartMixer nedir? SmartMixer nasıl çalışır?

0 480

SmartMixer nedir? SmartMixer nasıl çalışır?

Smartmixer platformu kripto para kullanıcılarına tam anonimlik sağlamaları için olanak sunan bir karıştırma sistemidir . Eski ve yeni cüzdanlarınız arasındaki transferleri 2.ci bir kişinin izlemesi imkansızdır.Smartmixer size ait olan bitcoin’i başka bir kullanıcıya ait olan bitcoin ile karıştırıp bağlantısız olan bir hesaba yatırarak anonimleştirmektedir.Kripto paranız bir karıştırıcı adresine gönderiliyor ve farklı bir kaynaktan gelen kripto para ile birleştiriliyor.Daha sonra farklı miktarlarda farklı adreslerde tekrar toplanıyor. Platformumuz sayesinde dijital varlıklarınızın gizlenmesini sağlayarak güvene alıyor.

Nasıl Çalışır ?

Smarmixer sistemi 3 havuzdan oluşmaktadır ve her bir havuzun karıştırma stratijeleri birbirinden farklıdır.

Standart Havuz :

Dijital varklıklarınızı diğer müşterilerden gelen fonlarla karıştırdığımız temel karışım sunar.

Akıllı Havuz :

Akıllı Havuz Dijital varlıklarınızı temizlemek için üç farklı jeton kaynağı kullanmaktadır. Standart havuzun muhteşem karışım miktarlarını , Smartmixer’in özel rezervlerini ve kullanıcıların fonlarını kullanmaktayız.

Gizli Havuz :

Gizli havuzumuzun , Standart havuz paraları ile ilişkisi yoktur. Yanlızca Smartmixer ve Paraların kullanıcılardan gelen rezervlerine dayanır. Dijital varlıklarınızı karıştırmak için en güvenli yöntem budur.

Nasıl Yaparım?

Smartmixer platformumuzun kullanılması için kesinlikle bir hesaba gerek olmadığını belirtelim. Kısacası web sayfasını ziyaret ederek , başlangıç olarak karıştırmak istediğiniz dijital varlık türünü seçmeniz gerekiyor. Karıştırılacak olan kripto paralarınızın yatırılacağı bir veya birden fazla alıcı adresiniz girmeniz istenecektir. Farklı seviyedeki karıştırma seçeneklerine göre ödeyeceğiniz işlem ücreti oranını da seçmeniz gerekiyor. Karıştırma yönteminizin kişisel ayarlarını belirledikten sonra ‘Devam’ butonuna basarak ilerliyorsunuz bu aşamada kripto paralarınızın yatırılacağı adresleride görebilirsiniz. Kripto paralarınızın transferi tamamlandıktan sonra karıştırma işlemi başlıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.