Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,540.48
+319.3
Ethereum
$3,572.43
-12.72
Litecoin
$94.64
-3.05
DigitalCash
$38.35
+0.13
Monero
$136.75
-1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.23
+0.45
Dogecoin
$0.22
+0.03

Binance ; Piyasa yapıcısının saldırısı bir hata oldu.

0 343

Binance ; Piyasa yapıcısının saldırısı bir hata oldu.

binance ile ilgili görsel sonucu

 

Binance neredeyse 16 Eylül’ün ilk saatlerinde piyasa yapıcı bir saldırının kurbanı oldu. Ancak, CEO Changpeng Zhao kısa süre önce yeni vadeli platformdaki “saldırının” aslında kripto topluluğuna neden olan bir hatanın sonucu olduğunu açıkladı. 

“Bilinen” bir pazar yapıcısı iddiaya göre Binance’e saldırdı

Resmen 13 Eylül Cuma günü çalışmaya başladıktan sonra, kripto endüstrisinin gözleri Binance’ın gelecek platformunda işaret edildi . Haftasonu hiç zorluk yaşamadan devam ederken, platform çalışma haftası başladığında ciddi bir sorun oluştu.

Binance CEO’su Changpeng Zhao , bir piyasa yapıcısının vadeli işlemler platformuna saldırmaya çalıştığını açıkladı. Bir Twitter gönderisinde Zhao, saldırganın küçük vadeli işlem borsasında “piyasa yapıcı” olduğunu, ancak kimsenin tasfiye edilmediğini söyledi.

Zhao, Bitcoin vadeli işlemlerinin kısa bir süre için 10,324 $ ‘dan 10,042 $’ a düştüğünü gösteren vadeli işlem platformunun bir ekran görüntüsü paylaştı.

Takip eden bir tweet’te Zhao, başarısız bir saldırıdan “iyi bilinen” bir hesabın sorumlu olduğunu açıkladı, ikinci kez böyle bir saldırı Binance üzerinde yapıldığını söyledi.

Saldırganın ani fiyat düşüşünden yararlanamadığını ve diğer Binance kullanıcılarının tasfiye edilmesini sağladığı iddia edildi. Zhao, bunun Binance’in vadeli işlem platformunun tasfiye için vadeli işlem fiyatını kullanmadığını, borsa endeks fiyatını kullanmasıyla önlendiğini açıkladı.

Piyasa yapıcı saldırısı aslında kötü bir parametre

Bununla birlikte, Zhao’nun özellikle Twitter’da tepkiler ve suçlamalar söz konusu olduğunda hızlı olduğu biliniyor .

Vadeli işlem fiyatlarındaki ani düşüşün kötü amaçlı bir saldırının sonucu değil, platformdaki bir hatanın sonucu olduğu ortaya çıktı.

Halen 8. sırada olan Binance Coin , son 24 saat içinde % 2,58 değer kaybetti. BNB’nin 24 saatlik hacmi 148.74 milyon dolar .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.