Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,709.84
-1689.77
Ethereum
$3,095.28
-52.38
Litecoin
$86.47
+1.98
DigitalCash
$29.62
-0.74
Monero
$119.67
-1.27
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.87
+0.53
Dogecoin
$0.14
-0

Ripple’da 2017’deki Patlamanın İzleri! Bu Seviyeler Görülebilir

0 314

Ripple’da 2017’deki Patlamanın İzleri! Bu Seviyeler Görülebilir

Ripple (XRP)’ın son rallisi durakladı ve kripto para yatırımcıları şimdi altcoin’in bir sonraki adımda nereye gideceğini merak ediyor. XRP ayı piyasasının derinliklerine mi düşecek, yoksa kripto para sonunda token başına 3,5 doların üzerine mi çıkacak? Önemli bir gösterge ise Ripple’ın tüm zamanların en yüksek seviyelerini gördüğü 2017’deki eğilimi izleyeceğini gösteriyor.

XRP ayı piyasasının derinliklerine mi düşecek, yoksa 3,5 dolara mı çıkacak?

XRP, iki yıl içinde en kötü performans gösteren kripto paralar arasındaydı ve birkaç hafta önce yükselmeye başladı. XRP son rallisiyle güçlü yükseldi, ancak daha sonra piyasadaki düşüş eğilimi nedeniyle durakladı. Şimdi XRP stabil ve buradan bir düşüş başlarsa,
ünlü analist Tony Spilotro’ya göre, her hafta bir akşam yıldızı doji oluşabilir. Ancak boğalar ve ayılar bir çıkmazdayken haftalık grafikteki Göreceli Güç Endeksi, boğaların büyük bir yükselişi tetikleyeceğini gösteriyor.

Aslında haftalık RSI, 2016’dan bu yana altcoin’deki en güçlü seviyeleri gösteriyor ve 2017 rallisinin izlerini taşıyor. Tarih tekerrür ederse analiste göre, Ripple toparlanabilir ve daha sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru roket yapabilir. Analiste göre, RSI bir ivme göstergesidir ve bir varlığın aşırı alım ya da aşırı satım koşullarında olup olmadığını ölçer. Tipik olarak RSI okumaları, yüksek olduğunda ve 70’in üzerinde yer aldığında, varlığın aşırı satın alındığını ve eğilimin tersine dönebileceğini gösterir.

Tony Spilotro: Ripple’ın RSI’si 2017’deki patlamadan önceki seviyeye ulaştı!

Trader’lar ve analistler, bu göstergeyi zirveleri ve dipleri belirlemek için kullanır. Bununla birlikte Tony Spilotro’ya göre, RSI ile ilgili yüksek okumalar, momentumun çok güçlü olduğunu gösterebilir, ancak varlık aşırı satın alınsa bile yükselmeye devam edebilir. Analiste göre, XRP’nin haftalık grafiğinde RSI henüz 70’in üzerine çıkmadı, ancak 2017’deki boğa piyasası patlamasından önceki bir seviyeye ulaştı. Analiste göre, daha önce XRP bu seviyeye ulaştıktan sonra, bir geri çekilme gerçekleşti ve kripto para birimi birkaç ay daha yana doğru işlem gördü.

“XRP Yakında Ay’a Çıkacak!”: İşte Başarılı Analistlerden İnanılmaz Ripple Tahminleri

Sonra Tony Spilotro’ya göre, aniden Ripple iki haftada %900, iki ayda %5.000 ve nihayet bir yıl içinde %50.000 arttı. Bu ralli XRP’yi token başına bir sentin altındaki fiyatlardan 3,50 doların üzerine çıkardı. Daha sonra ise kripto parada %99’luk bir düşüş yaşandı, ancak Ripple o zamandan beri toparlandı. Kripto para son geri çekilmeden önce Kara Perşembe’nin dip seviyelerinden bu yana %200 arttı. Tony Spilotro’ya göre RSI, altcoin’in bir kez daha patlamaya hazır olduğunu gösteriyor olabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.