Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,241.46
-2096.38
Ethereum
$2,980.46
-111.82
Litecoin
$79.36
+0.7
DigitalCash
$27.67
-0.4
Monero
$113.77
-11.13
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.31
-0.9
Dogecoin
$0.14
-0.01

Ripple CTO’sundan FTX Olayı Hakkında Sürpriz Açıklama

0 375

Kripto piyasası hala FTX‘in son çöküşünden kurtulmaya çalışıyor. Buna ek olarak, Ripple’ın CTO’su David Schwartz, FTX olayları hakkında sürpriz bir açıklamada bulundu. Schwartz ayrıca, Ripple CTO’su, Sam Bankman-Fried’i (SBF) “korkunç bir yatırımcı” olarak da adlandırmakta.

FTX çöküşüne ilişkin yeni açıklamalar

Ripple’ın CTO’su bir Twitter dizisinde bu çöküşten çıkarılamayacağına inandığı önemli bir ders olduğunu belirtti. Birisi uzun süre milyarlarca yabancı varlığa sahip olduğunda, mülkle ilgili spekülasyon yapma isteğinin karşı konulamaz olduğunu da sözlerine ekledi.

Ancak daha kontrollü süreç ilerleyişi olmadan, başka hiçbir şeyin işe yaramayacağını öne sürüyor. Ripple CTO’su, düzenlemelerin ve gözlemcilerin ancak eylem yapıldıktan sonra cezalandırdığına ve daha önce yakalanamayacağına dikkat çekti. Bu arada yatırımcıların da gerekli analiz yapmadığı vurgulandı. FTX fiyaskosundan öğrenilecek en önemli dersin ise, ayartmanın karşı konulamaz olduğu. David Schwartz, çoğu insanın bu gerçekten ders almadığından bahsetmekte.

Yatırımcılar bunu daha fazla kâr için mi yapıyor?

Olayların ardından gizli şirket verilerine erişimi olan profesyonel yatırım gruplarının tehlikesine dikkat çekildi. Bu arada söz konusu şirketlerin FTX’e yüz milyonlarca dolar yatırım yaptığı belirtiliyor. Görünüşe göre bunların daha fazla kazanç için FTX müşterilerini cezalandırmaya çalıştılar. Bu da onların kâr güdüsüyle oldukça motive olduklarını göstermektedir. Şirketlerin bu arayışta dolandırıcılığa para vererek büyümesini ve daha fazla insanı çekmesini sağlarlar. Ancak müşteriler arka planda ne olduğunu bilmediği için risk giderek büyüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.