Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+1252.49
Ethereum
+23.07
Litecoin
+0.97
DigitalCash
+1.24
Monero
+4.58
Nxt
-0
Ethereum Classic
+0.24
Dogecoin
0

2,2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e Sahip 2 Balinayla Tanışın: Yatırımları Yüzde 20.000 Yaptı!

0 553

2,2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e Sahip 2 Balinayla Tanışın: Yatırımları Yüzde 20.000 Yaptı!

Kripto para piyasasındaki en popüler figürlerden ikisi, multi-milyar dolarlık bir Bitcoin serveti biriktirdiklerini iddia ediyorlar. Winklevoss Kardeşler, şu anda 2,2 milyar dolarlık Bitcoin’e sahip ve yatırımları yedi yılda neredeyse %20.000 arttı.

Winklevoss Kardeşler 2,2 milyar dolarlık Bitcoin’e sahip!

Barstool Sports’un kurucusu ve ünlü trader Dave Portnoy ile yapılan bir toplantıda Tyler ve Cameron Winklevoss, var olan tüm Bitcoin‘in %1’ine sahip olduklarını doğruladılar. Bu oran, 184.610 BTC’ye eşit. BTC’nin şu anki fiyatının 11.939 dolar olduğu göz önüne alındığında Gemini kurucularının Bitcoin hisseleri 2,2 milyar doları aşıyor. CNBC’ye göre Winklevoss Kardeşler, BTC zenginliklerini 2013’te 11 milyon dolara satın aldı. Yatırımları yedi yılda neredeyse %20.000 arttı.

Analistlere Göre Milyarder Warren Buffett'ın Bu Hamlesi Bitcoin'i 50.000 Dolara Taşıyabilir

1,7 milyonun üzerinde Twitter takipçisi olan ünlü trader Dave Portnoy, bu ayın başlarında kral kripto para Bitcoin’e ilgi göstermeye başladı. Winklevoss Kardeşler ise Barstool Sports’un kurucusunu Bitcoin’e daha fazla para yatırması için ikna etme fırsatı buldu. Winklevoss Kardeşler konuya yönelik şunları söylüyor:

BİTCOİN’İ İNTERNET ALTIN’I GİBİ DÜŞÜNÜYORUZ. YANİ ALTIN’I DEĞERLİ KILAN AYNI NİTELİKLER, KIT OLDUĞU GERÇEĞİ HERŞEY VAR…. BİTCOİN ASLINDA DEĞER OLARAK SABİT AMA DİJİTALDİR. İNTERNETTE YAŞIYOR. ALTIN’IN NEDEN İLGİNÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSENİZ, BİTCOİN İNTERNET İÇİN ALTIN’DIR.

Bitcoin milyarderleri: Bitcoin’i internet altın’ı gibi düşünüyoruz

Dave Portnoy, piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e 200.000 dolar yatırdı. Ayrıca Dave Portnoy, en büyük beşinci kripto para olan ChainLink (LINK)’e 50.000 dolarlık yatırım yaptı.

Ünlü Analist: Bitcoin Pazartesi’ye Kadar Bu Seviyelere Işınlanabilir!

Dave Portnoy’a bu BTC yatırımından sonra Bitcoin’e daha fazla para yatırıp yatırımayacağı sorulduğunda, başarılı trader Bitcoin kapısını kapatmayacağını söylüyor.  Yeni bir açıklamada Dave Portnoy, BTC’nin kısa bir süre içinde 12.000 doların üzerine çıkacağını öne sürüyor. Dave Portnoy konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

YAPTIĞIMIZ BU! AY’A VE ARDINDAN BİTCOİN’İ HASAT EDİN!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.