Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,830.82
-556.07
Ethereum
$3,521.60
-51.23
Litecoin
$93.13
-3.24
DigitalCash
$37.97
-0.94
Monero
$135.47
-3.06
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$31.84
-0.52
Dogecoin
$0.21
+0.01

Başarılı Yatırımcı Ethereum Merge Hakkında Uyarılar Paylaştı!

0 393

Amerikalı başarılı ve ünlü yatırımcılardan Anthony Scaramucci, uzun vadede kripto para birimleri konusunda çok iyimser açıklamalar yaptı. Son zamanlarda, Skybridge Capital CEO’su, şirketinin kripto portföyü hakkında konuştu. Önümüzdeki ay Ethereum Birleşmesi yaklaşırken Scaramucci, küçük yatırımcıların varlıklarını küçük bir kâr için satmasına karşı uyardı. Ayrıca Blackrock’un kripto ekosistemine girmesinin gelecekteki beklentilerinden de bahsetti.

Perşembe günü Blackrock, müşterilere dijital varlığa erişim sağlamak için özel bir Bitcoin güven alanı başlattı. Blackrock, lansmanın kurumsal müşterilerin kripto para birimlerine olan büyük ilgisinin sonucu olduğunu açıkladı.

Scaramucci uzun süredir kripto paralarda

Skybridge’in CEO’su, Bitcoin‘in altı yıl içinde 300.000 dolar değerinde bir varlık olabileceğini söyledi. CNBC ile yaptığı bir röportajda, kripto para birimlerinin uzun vadeli iyi yatırımlar olduğunu kanıtlayabileceğini söyledi. Bitcoin ve Ethereum, Skybridge’in en büyük iki pozisyonu olduğunu açıkladı ve Algorand’da da büyük bir pozisyona sahip olduklarını ekledi. Şirketinin Solana ile de ilgilendiğini söyledi. “BTC önümüzdeki altı yıl içinde jeton başına 300.000 dolara ulaşırsa, onu 20.000 veya 60.000 dolara satın almış olmanızın bir önemi yok. Ve ben sadece insanları geleceğin önümüzde olduğu konusunda uyarıyorum. Bu, o düşünmeden olacak.” dedi.

Algorand’ın ödüllü teknolojisini anlatan Scaramucci, “Algorand adında küçük bir kripto parada çok büyük bir pozisyonumuz var” dedi. Lightning ağının gelişmesiyle Bitcoin’in birçok ticari faaliyete tanık olacağını da sözlerine ekledi. Uygulamaların yükselişi ve ağ işlemlerinin kolaylığı da Bitcoin için olumlu bir ivme ile sonuçlanabilir, diye açıkladı.

Ethereum Merge tahmini

CEO, şu anda ETH satın alan ve birleşmeden sonra varlıkları satabilecek birçok perakende yatırımcı olduğuna inanıyor. Bu, Merge raporundan elde edilen kâr kaydedildikten sonra ETH satan kişilerin bir göstergesidir. Ancak Scaramucci, uzun vadede kârlı olabilecekleri için bunları erken satmamaları konusunda da uyardı. Anthony Scaramucci’nin Ethereum tahmini, topluluk için cesaret verici bir işaret gibi görünüyor. Başarılı ismin konu hakkındaki sözleriyse şu şekilde:

“Merge Ethereum ile gelecek ve bu ağdaki işlem maliyetlerini düşürecek. Birçok kullanıcı bu söylentiyi kabul ediyor.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.