Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,879.99
-842.42
Ethereum
$3,140.66
-30.06
Litecoin
$88.44
+4.09
DigitalCash
$30.32
-0.53
Monero
$120.84
+0.02
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.40
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

ETH Merge İle Birlikte Ethereum Classic Fiyatı Nasıl Etkilenecek?

0 334

Ethereum Classic’in fiyatı, Temmuz ayında değerini üçe katlayan büyük bir koşunun ardından ters rüzgarlarla karşı karşıya kalmaya devam ediyor. Birçok analist ve piyasa katılımcısı düşüş çağrısı yaptı, bu da ETC rallisinin bittiği anlamına geliyor. Bununla birlikte, Ethereum Classic’in fiyatı, yeni oluşturulan destek olan 40,00 doların üzerinde sabit görünüyor.

Boğalar, Ethereum Classic fiyatı için güçlü kalmaya devam ediyor

Yaklaşan Ethereum birleşmesinin beklentisi, kripto para piyasasında gelişmeye devam ediyor. Ethereum Classic fiyatı, akıllı sözleşme platformunda iş kanıtından (PoW) hisse kanıtı kanıtına (PoS) en büyük değişimi görecek etkinliğin ilk alıcısı. Token, 11 Ağustos’ta dört ayın en yüksek seviyesi olan 44.27 dolara ulaştı.

Birleşme yaklaştıkça, Ethereum ekosistemindeki madenciler, birleşmeden sonra artık ETH madenciliği yapmayacakları için Ethereum Classic’e ilgi gösterdiler. Madenciler şu anda Ethereum Classic’e geçerek madencilik faaliyetlerine devam edebilirler.

Bununla birlikte, bazı analistler de birleşmenin Ethereum Classic fiyat artışı üzerindeki etkisine şüpheyle bakıyor. Popüler analistlerden Akash Girimath, ETC birleşmesinin etkilerini ve ne zaman çıkılacağını tartışıyor. Şu anda, Ethereum Classic’in fiyatı, artan kanalın tabanının biraz üzerinde tutarak 41.86 dolardan el değiştiriyor. 40 doların üzerindeki son kırılma, ETC’nin yükseliş trendiyle bitmediğini açıkça gösteriyor.

ethereum classic analiz

RSI’nın yükseliş sapması, 80,00 dolara doğru beklenen harekete güven veriyor. Ethereum Classic’in fiyatı, en zor noktalardan biri olan 52,00 dolar ile karşı karşıya kalacak. Bu nokta Mart sonunda çok aylı bir düşüş trendine neden olan aşırı yüklenmiş bir satış alanıydı. ETC’nin arkasındaki bu dirençle birlikte, tüm dikkatler 80,00 dolara kayacak. Ethereum Classic fiyat rallisi, aynı günlük grafikte Süper Trend göstergesi tarafından sunulan bir satın alma sinyali ile daha da güçleniyor. Bu teknik endeks fiyatı takip ettiği sürece, ihtimaller Ethereum Classic fiyatının 80,00 dolara doğru hareket etmesinden yana denilebilir.

Bazı madenciler hali azırda Ethereum blok zincirinin bir hard forkunu tartıştıkları için yatırımcılar kararlarının farkında olmalıdır. Önde gelen bir Çinli kripto ünlülerinden olan Chandler Guo, geçtiğimiz günlerde Ethereum’u çatallamaya ve ETHPOW yaratmaya hazır olduğunu söyledi. Böyle bir hareket, Ethereum Classic’ten kolayca dikkati dağıtabilir ve ralliyi rayından çıkarabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.