Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,159.23
+323.36
Ethereum
$3,128.91
+17.83
Litecoin
$85.64
+2.05
DigitalCash
$30.20
+0.6
Monero
$120.80
+2.92
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.79
+0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Patrick Ngan : Asyanın İlk Yasal Ödeme Sistemini Tanıttı

0 328

Patrick Ngan : Asyanın İlk Yasal Ödeme Sistemini Tanıttı .

Bugün Singapur’da düzenlenen BlockShow 2019’da konuşan Alchemy Global Payment Solutions (Alchemy GPS) kurucu ortağı Patrick Ngan, şirketinin günlük ürün ve hizmetler için kripto para ile ödeme yapmayı nasıl kolaylaştırdığını açıkladı. Tüketicileri ve satıcıları mutlu etmek için seçim yapabilmenin gücünü vurguladı. Yerel yasal para veya seçtikleri popüler bir kripto para ile ödeme kararını müşteriye bırakan bir çözümü anlatan Ngan, ürünü ”Asya’daki ilk birleşmiş kripto-yasal para ödeme çözümü” olarak tanımladı.

 “Dinleyiciler arasında Bitcoin sahibi olan muhtemelen birçok kişi vardır. Bu parayı alıp satmak yerine, size bu para ile bir şişe Dom Perignon veya el çantası alma özgürlüğü sunabiliriz.” diye belirtti.

Alchemy GPS uygulaması, Google Play ve App Store üzerinden indirilebilir. Uygulama, Asya bölgesinde popüler olan Alipay, WeChat Pay, Paynow gibi ödeme sistemlerini ve büyük kripto paraları destekliyor. Şirketler ise, hesaplarını nasıl düzenleyecekleri konusunda özgürlüğe sahip – dalgalanmayı idare edebiliyorlarsa, kripto ile ödeme alabilirler. Alchemy GPS, yasal para ile ödeme alma imkanı da sunuyor. Ngan, buradaki asıl amacın kripto paranın yaygınlığını artırmak olduğunu belirtti. ”Tüm popüler kripto paraların, ticari sistemde kabul görmesini sağlamak istiyoruz. Kripto para satın alanlar, bu paralar ile özgürce harcama yapabilmeliler.” Alchemy GPS, Singapur ve Hong Kong’da gün itibarıyla kullanılabiliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.