Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$69,720.33
-1050.08
Ethereum
$3,532.12
-55.94
Litecoin
$99.24
+3.5
DigitalCash
$38.37
-0.2
Monero
$135.22
-2.65
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.08
-0.25
Dogecoin
$0.21
-0

OKEx Borsası Opsiyon Ticaretine Başlıyor

0 282

OKEx Borsası Opsiyon Ticaretine Başlıyor .

Malta merkezli kripto para birimi değişimi OKEx, 27 Aralık’ta kripto opsiyon ticareti başlatacağını açıkladı. 9 Aralık tarihli bir basın bülteninde, değişim, seçeneklerin eklenmesinin OKEx’i “C2C, spot, vadeli işlemler, sürekli takas ve aynı çatı altında alım satım seçenekleri sunan ilk kripto değişimi” yaptığını söyledi.  Seçenekler, platform kullanıcılarının prim ödedikten sonra temel bir varlık satın almalarını veya satmalarını sağlayacaktır. Gerçek opsiyon ticareti 27 Aralık’ta başlayacak olsa da, simüle ticaretin 12 Aralık’ta sadece üç günde başlaması planlanıyor.

OKEx için büyük bir yükseltme

Seçeneklerin uygulanması için, firmanın, bir fiyat karşıtı manipülasyon sistemi de dahil olmak üzere tüm sistemi ve altyapısını yükselttiği bildiriliyor. Opsiyon fiyatı, volatilite, opsiyon tipi, temel varlık fiyatı, zaman, grev fiyatı ve risksiz fiyat dikkate alınacak Black-Scholes fiyatlandırma modeli kullanılarak gerçek zamanlı olarak belirlenir . OKEx CEO’su Jay Hao yorumladı:

“Seçenekler, tüccarların opsiyon sözleşmelerinin bir kombinasyonu ile kripto varlıklarının değişkenliğini yönetmelerini, fiyatlandırmasını ve korunmasını sağlayan benzersiz bir araçtır. Aynı zamanda bir yatırımcıya sadece piyasa yönünden daha fazla faydalanma yeteneği verir. Kripto pazarı geliştikçe, kullanıcıların alım satım stratejilerini optimize etmek için çözümler sunan eksiksiz bir türev ürün paketi oluşturmayı hedefliyoruz. ”
OKEx’in opsiyon alım satım hizmetine erişmek isteyen kullanıcılar önce Müşteri prosedürlerinizi bilmeli ve anladıklarını kanıtlayan bir uygunluk testini geçmelidir satın aldıkları ürünler.

Kripto para birimi türevlerinin uzayındaki rekabet, gittikçe artan sayıda ürünün ilan edildiğini ve yayınlandığını görüyor. En son örneklerden birinde, Chicago Mercantile Exchange Group , 13 Ocak 2020’de Bitcoin vadeli işlemlerinde seçenekleri başlatmayı beklediğini açıkladı .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.