Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$71,296.31
+2443.15
Ethereum
$3,577.56
+64.69
Litecoin
$94.86
+0.05
DigitalCash
$38.38
+1.12
Monero
$135.60
-2.73
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.65
+0.66
Dogecoin
$0.22
+0.03

Kore’nin En Büyük ve En Eski Bankası Blockchain’e Dayanan Güvenlik Sistemi Kuruyor

0 502

Güney Kore’nin en eski bankası Shinhan Bank, blok zinciri tabanlı bir güvenlik çözümü geliştirmek için diğer iki şirketle ortaklık kurdu.

Koreli Shinhan bankası blockchain ile güvenliği artıracak

Yerel haber çıkışı TheKoreaTimes tarafından 14 Ağustos’ta yayınlanan bir rapora göre , Shinhan Bank bir blok zincir güvenlik sistemi geliştirmek için finansal teknoloji başlangıcı Ground X ve blockchain geliştiricisi Hexlant ile bir mutabakat anlaşması imzaladı. 

Rapor uyarınca, anlaşma ortaklarının müştereken bankacılık hizmetleri için bir Özel Anahtar Yönetim Sistemi geliştirdiğini görecek.

Ground X, Güney Koreli mesajlaşma devi Kakao’nun blockchain birimidir ve bildirilen bir blockchain tabanlı platform sağlaması bekleniyor. Hexlant, platform için bir çatlama önleme programı içerecek bir altyapı geliştiriyor. 

Shinhan kullanıcı dostu UX, Blockchain’in benimsenmesine yardımcı olacak diyor

Yeni sistemlerin ilk testlerinin Ekim ayında yapılması bekleniyor. Bir Shinhan Bank yetkilisi gelişim hakkında yorum yaptı:

“Blockchain teknolojisi, finansal sektörden avantajları nedeniyle dikkat çekiyor, ancak finansal şirketler teknolojiyi sistemlerine uygulamakta zorluk çekiyorlardı. […] Shinhan Bank, Ground X ve Haxlant ile anlaşma kapsamında kullanışlı ve kullanıcı dostu bir arayüz sağlayacak. ”

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.