Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Huobi Borsasından Blockchain Tabanlı Telefon

0 332

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Huobi borsası, Güneydoğu Asya’ya yönelik bir Blockchain ile çalışacak yeni bir telefon projesi başlattığını duyurdu.

Huobi’nin amacı bu telefonu Avrupa ve Amerikaya da yaygınlaştırmak ve satmak. Acute Angle adını verdikleri telefonun satış fiyatı 515 dolar. Bu bilginin kaynağı ise Huobi Group’un yaptığı son duyuru.

Dün duyurusu yapılan Acute Angle Blockchain telefonu aynı zamanda Huobi’nin kendisine ait olan tokeni ile güçlendirilecek.

Piyasada Blockchain tabanlı olarak çıkan ilk telefon bu değil elbette. Daha önce farklı ekiplerden de buna benzer ürünler çıktı. Huobi’nin bu telefonuna rakip olarak sayılabilecek Sirin Labs, HTC Exodus, Pundi Xphone gibi telefonlarda mevcut.

Acute Angle ‘ın Çin’de yıl sonuna kadar pazara ulaşması bekleniyor. Telefon blockchain teknolojisi üzerine inşaa edilmiş ancak android sistemli bir telefon. Huobi Global’in CEO’su Livio Weng bu projeleri ile alakalı olarak şu ifadeleri kullandı:

“BLOCKCHAİN TELEFONLARININ GELECEKTEKİ BLOCKCHAİN ENDÜSTRİSİ GELİŞİMİ İÇİN UMUT VERİCİ BİR ALAN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ. ENDÜSTRİ GELİŞTİKÇE VE 5G GİBİ YENİLİKLER TELEKOMÜNİKASYON SİSTEMLERİNE GİDEREK DAHA FAZLA DAHİL OLDUKÇA, DAHA FAZLA SAYIDA KRİPTO TOPLULUĞUNUN MOBİL CİHAZLARDAN TİCARET YAPMAK VE İŞLEM YAPMAK İSTEYECEĞİNE İNANIYORUZ.”

Telefonun diğer özelliklerini de şu şekilde sayabiliriz; merkezi olmayan uygulamalar yani DAPPS desteği, soğuk cüzdan uygulaması, kendi tokenı için programlanan wallet uygulaması. Ayrıca 5g desteği beklenen özellikler arasında.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.