Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Hearthstone Turnuvasından Atılan Oyuncunun Yardımına Blockchain Koştu

0 288

Hearthstone Turnuvasından Atılan Oyuncunun Yardımına Blockchain Koştu .

Blizzard’ın uluslararası Hearthstone e-spor turnuvasından profesyonel oyuncu Chung Ng Wai’yi (Blitzchung) kovması oyuncu dünyasını öfkelendirdi.  Oyuncuların toplanabilir kartlarla belirli karakterler ve yeteneklere sahip olarak diğer oyuncularla yarıştıkları online bir oyun.

Yardıma Gods Unchained koştu

Gelişmekte olan olaya ilk tepki veren Gods Unchained Twitter hesabı oldu. Blockchain tabanlı oyun, Blitzchung’ın kaybettiği kazançları ödeyeceğini ve 500.000 dolar ödüllü Gods Unchained turnuvasına ücretsiz bir bilet vereceğini söyledi.

Gods Unchained de oyuncuların kart toplayarak rakiplerine karşı koyacak yetenekler edindiği rekabetçi bir kart oyunu. Hearthstone ile arasındaki fark ise, Gods Unchained’in Ethereum blockchain’e kayıtlı eşsiz kartlarla oynanıyor olması.

Yani kart sahipliği tamamen oyuncuların elinde. Gods Unchained gibi bir blockchain oyun platformunda, platform sahipleri oyunculara kolaylıkla yaptırım uygulayamaz veya kazançlarını ellerinden alamaz.

“Yapılan incelemeler sonucunda eylemin 2019 Grandmaster resmi Rekabet Kuralları 6.1 bölümünü ihlal ettiğini belirledik ve bu bireysel görüş Blizzard’ı veya Hearthstone Esports’u temsil etmemekte.”

Genel ilgi ve Blizzard’ın cevabı

Gods Unchained’in hızlı cevabı, platforma oyuncu dünyasından ilgiye sebep oldu. Rakip oyun platformu Reddit gönderisinde 26.000 beğeni aldı ve platformuna gelen trafik o kadar arttı ki, oyun sahipleri sunucularının “ölümüne kucaklandığını” söyledi.

Google Trends verileri de “Gods Unchained” anahtar kelimesiyle yapılan araştırmaların bu süreçte arttığını gösteriyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.