Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,909.51
-760.4
Ethereum
$3,055.66
-56.95
Litecoin
$82.81
+1.62
DigitalCash
$29.94
+0.2
Monero
$118.06
-1.61
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.32
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Bitcoin Fonu, Galaxy Digital’den Geliyor

0 318

Bitcoin Fonu, Galaxy Digital’den Geliyor .

Galaxy Digital CEO’su ve başkanı Michael Novogratz, CNBC’nin Squawk Box programına yaptığı açıklamada yeni Bitcoin (BTC) fonu için çalışmalar yapıldığını belirtti.

Novogratz yeni fonun ipuçlarını verdi

Novogratz 24 Ekim’de, Galaxy Digital Asset Management’ın yeni bir Bitcoin fonu kurmayı planladığının ipuçlarını verdi. Squawk Box sunucularına Galaxy’nin ”kısa zaman sonra bir fonu olacağını” duyuran Novogratz, şöyle belirtti:

“Saklama ve fiyatlandırma ile ilgili bir Bitcoin fonu olacak […] insanlara Coinbase hesabı oluşturmadan Bitcoin’e yatırım yapma imkanı sunacak.” Kasım ayında iki Bitcoin fonu başlatacak. Bitcoin Fund adlı ilk fon, minimum 25 bin dolar, Institutional Bitcoin Fund aslı ikinci fon ise minimum yatırım olarak 25 bin dolardan daha fazla talep edecek.

Novogratz, Bitcoin’in geleceğine olumlu bakıyor fakat ”büyük adımı atmak için yeni bir enerji gerektiğine” inanıyor. Novogratz, Bitcoin’in fiyat hareketlerini şöyle değerlendirdi: “Umarım buraya tutunur. 6.500 dolar bir sonraki durak olabilir […] İlk önce 8.200 dolara tekrar yükselmesi ve 8.000-10 bin dolar bölgesine geri gelmesi gerekiyor.”

Kriptonun yeni Goldman Sachs’ı

Digital Eylül ayında, Finansal Sektör Düzenleme Kurumu’ndan kayıtlı menkul kıymet arzı düzenlemek için onay aldı. Eski bir Goldman Sachs ortağı olan ve kendi şirketinin de kripto sektöründe benzer bir rolü üstlenmesini isteyen Novogratz, menkul kıymet arzının Galaxy’nin mevcut hizmetlerine iyi bir ekleme olduğunu belirtti ve ekledi:

“Bu oldukça genç bir sektör, biz de oldukça genç bir şirketiz. Sabırlı ve bilinçli, aynı zamanda para sahibiyiz. Mükemmel bir uyum gibi gözüküyor.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.