Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Binance Chain Tercih Eden Altcoinler Fiyat Artışları Görüyor

0 376

Binance Chain DEX’e geçişini ilan eden altcoinler, hareketli günler yaşıyor. Bu altcoinlerde önemli fiyat artışları görülüyor.

Binance Chain DEX’e taşınan ilk kripto varlık, Mithril (MITH) tokeni oldu. MITH’in katılımı, BNB alım satım ayrıntılarının açıklanmasının ve mainnetin piyasaya sürülmesinin hemen ardından gerçekleşti.

MITH’in kararının ardından fiyatı önemli bir yükseliş gösterdi. MITH’te, Amerika doları karşısında yüzde 70’den fazla artış kaydedildi. MITH, BTC’ye karşı işlemlerde de kayda değer bir yükseliş gördü. Bu artış, yüzde 57 civarında seyretti.

Binance DEX, MITH/USDT’nin işlem kurları için destek sağlayacağını duyurdu. Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) de, “Binance DEX’e taşınan ilk projelerden biri MITH olacak. Desteğiniz için teşekkürler!” mesajı paylaştı.

Diğer Altcoinler Ayak İzlerini Takip Ediyor

Diğer kripto varlıklar ve altcoinler, şimdili ayak izlerini takip etmekle yetiniyor. Çin’in finansal piyasa istihbarat platformu Red Pulse’un tokeni PHX de, Binance’nin blok zincirine dahil olacağını açıkladı. Bu açıklamadan hemen sonra PHX fiyatı ciddi bir artış kaydetti. PHX tokeni, BTC’ye karşı yüzde 37 civarında büyüdü.

ENJIN cüzdanına ait Enjin tokeni de, Binance DEX borsasında listelenen ENJ / USDT kuru ile birlikte Binance zincirini destekleyeceğini açıkladı. Bu açıklamadan hemen sonra Enjin’de önemli kazançlar görüldü.

Ethereum ve ICO Çılgınlığını Hatırlatıyor

Altcoinlerin Binance blockchain platformuna taşınma açıklamalarının hemen ardından fiyatlarda görülen ani artışlar, Ethereum ve ICO’yu hatırlatıyor. Bu ani artışlar kripto para birimi piyasa değeri 800 milyar doları aştığında fiyatların yüksek değerleri gördüğü Ethereum ve ICO çılgınlığını anımsatıyor. Ethereum ağındaki yeni tokenler, ilk coin teklifini takiben yüksek artışlar görürdü. Yatırım yapanlara de net kârlar sağlardı.

Binance token fabrikası olur mu, zaman gösterecek! Fakat Ethereum’a göre Binance’ye token rağbetini izlemek daha ilginç olarak görülüyor. On beş aylık ayı piyasasından sonra tokenlerin değerlerini yükseltmek için teşvikler somut bir duruma ulaştı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.