Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,943.85
-767.55
Ethereum
$3,036.85
-12.42
Litecoin
$81.09
+0.65
DigitalCash
$28.77
-0.51
Monero
$128.72
-3.24
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$27.61
+0.61
Dogecoin
$0.15
-0

Binance CEO: ‘Rusya Anahtar Pazarımız’

0 289

Binance CEO: ‘Rusya Anahtar Pazarımız’

MOSKOVA – Binance CEO’su Changpeng Zhao ile özçekim çizgisi gecenin ikinci fotoğrafı olmasına rağmen sınırsız görünüyordu.

CZ olarak bilinen kripto para birimi değişim anlaşması, buluşma başlamadan önce Rus taraftarlarla zaten fotoğraf çekmişti ve kameralar gülümseyerek ve bittikten yarım saat sonra el sıkışırken fotoğraflarını çekmişti. CZ’nin Rusya’ya ilk ziyareti oldu ve katılım yerel kripto sahnesindeki popülerliğini gösterdi. Moskova’nın merkezindeki Radisson otelindeki konser salonu, 21 Ekim etkinliğine kayıtlı yaklaşık 700 kişiye neredeyse hiç sığamadı. Yakın gelecekte kripto üzerinde en fazla etkiye sahip olacak olan sahneye sorulduğunda, izleyiciden gülüyor çekerek Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’den bahsetti. Rus düzenleyicilerin kararsızlığına göz kırpıyordu.

Rusça genişleme

Geçtiğimiz yıl, dünyanın en büyük kripto borsaları arasında yer alan Malta merkezli Binance, dünya çapında agresif bir şekilde genişliyor. Uganda ,  Jersey , Singapur ve ABD gibi dört bölgede fiili-kripto borsaları açıldı . geçen ay. Borsa ayrıca Nijeryalı para birimi niarası (NGN) için büyük bir rampa başlattı ve en son Rus ruble yataklarının geleceğini açıkladıAncak bu, Binance’ın CZ’nin CoinDesk’e bir ofis açmak istediğini söylediği Rusya için planlarının sadece başlangıcı.

“Burada [burada] çok güçlü bir programcı yetenek var” dedi. “Bu yolculukta, sadece henüz değil, ticari ofis yerine geliştiricilerin ofisine bakmamız gerektiği çok açık.”

Dahası, Binance, stabilcoin projesi olan Venus’ü Rusya’ya da getirmek istiyor. CZ, “Fiat para birimleri ayarlayan diğer potansiyel stabilcoin verenlerle de çalışıyoruz” dedi. “Bunu yaptığımız her yerde, özellikle Rusya’da, bu ortakları da arıyoruz.” Rus hükümeti , Ocak 2018’de sözde kripto ruble denilen ulusal bir kripto para birimi üzerinde çalıştığını açıkladı , ancak o zamandan bu yana, proje üzerinde hiçbir güncelleme yapılmadı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.