Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,315.85
+311.65
Ethereum
$3,134.59
-0.91
Litecoin
$85.39
+1.66
DigitalCash
$30.31
+0.44
Monero
$120.42
+0.58
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.68
+0.42
Dogecoin
$0.15
-0

Andrew Yang : Kripto Sektörünü Düzenlemeyi Planlıyor

0 297

Andrew Yang : Kripto Sektörünü Düzenlemeyi Planlıyor .

Demokratik 2020 başkan adayı Andrew Yang, kriptokrasi endüstrisini nasıl düzenlemeyi planladığını açıkladı. 14 Kasım’da, 2020 ABD başkanlık seçimlerinde girişimci, avukat, hayırsever ve Demokrat bir aday olan Andrew, 14 Kasım’da, teknoloji endüstrisinde kripto para birimlerinin eksiklik nedeniyle yaşadıkları dolandırıcılık seviyelerini tecrübe ettikleri bir blog yazısı yazdı .

“Düzenlemede önümüzde olan diğer ülkeler bu yeni pazarda önderlik ediyor ve yetişmemiz durumunda uymamız gereken kuralları belirliyor.”

Kripto para birimleri ve dijital varlıkların zaten büyük miktarda ekonomik faaliyet oluşturduğunu açıkladı. Hükümet tepkisi gecikti. “Bu varlıkları düzenlemek için ulusal bir çerçeve ortaya çıkmadı. Yang ayrıca, blok zincirleme ve kripto para birimleri gibi yenilikçi teknolojileri etkin bir şekilde düzenlemek için ABD hükümetinin önce onu anlaması gerektiğini belirtti. Ağustos ayında, Yang , Amerikan vatandaşlarının, doğrulama amaçlı kullanılan blockchain teknolojisiyle bir mobil cihaza oy verme seçeneğine sahip olması gerektiğine inandığı , 2020 ABD başkanlık seçimini kazanması halinde blok zincir tabanlı mobil oylamayı uygulamayı planladığını söyledi .

“Kongrenin bazı üyelerinin teknoloji hakkında konuşurken görmezden gelmesi utanç vericidir. Kongre sorusu Mark Zuckerberg’i izleyen herkes bunun farkındadır. Temel düzeyde bir anlayış olmadan, büyük teknoloji şirketlerinin uygun şekilde düzenlenmesini veya yapay zeka ve siber güvenlik konularında karşılaşacağımız kritik teknolojik sorunları ele alan mevzuat taslağının hazırlanmasını beklemek makul değildir. ”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.