Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,031.53
-288.68
Ethereum
$3,073.74
+15.98
Litecoin
$79.01
+0.81
DigitalCash
$28.04
-0.32
Monero
$121.65
+0.54
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.04
-0.27
Dogecoin
$0.15
-0

Vebitcoin Nedir?

0 817

Türkiye merkezli Vebitcoin, 2017 yılında “gizemli geleceğin güçlü melodisi” sloganı ile kuruldu. Türkiye’nin en geniş opsiyonlu kripto para borsası olarak biliniyor.

Türkiye’de kripto para sektörünün aktif ve yenilikçi borsalarından biri olan Vebitcoin, gelişmiş bir alt yapı ile hizmet veriyor. Düşük ücretler ve çok yönlü fonlama seçenekleri sunan borsa, yüksek güvenlik standartlarına sahip. Türkiye’nin en geniş kripto para borsası olarak görülen borsa, yaklaşık 30 kripto paraya ek olarak 40’dan fazla market seçeneği barındırıyor. Yani kullanıcılarına çok sayıda opsiyon sunuyor.

Borsa, online kripto para satın almak ve satmak için en yenilikçi platformlardan biri olarak kabul ediliyor.  Blockchain devriminin Türkiye’deki temsilcilerinden Vebitcoin’in yatırımcıları güçlendirme hedefi var. Muğla merkezli şirket, misyonunu, “kripto paranın global olarak kabul edilmesini hızlandırmak ve finansal özgürlük” olarak açıklıyor.

Yatırımcılara Kolaylık Sağlanıyor

İlker Baş tarafından kurulan şirket, blockchain’in önemini dikkate alarak, kripto para platformlarının eko sistemin en kritik parçası olduğunu kabul ediyor. Yatırımcılara hızlı ve güvenli yatırım yapma imkanı sağlama hedefi ile kurulan Vebitcoin, Türkiye başta olmak üzere dünyada da adından söz ettiriyor. Alanda uzman personelle hizmet veren platform, kendini, “Kripto parayı dünyaya erişilebilir kılmak ve hayatın her kesiminden gelen insanları bağımsızlıklarına yatırım yapmalarını sağlamak için çalışan ‘düşünürler grubu’ olmaktan gurur duyuyoruz.” sözleri ile tanımlıyor.

Uzman ve amatör yatırımcılara finansal açıdan yol çizme imkanı veren borsa, yatırım için gittikçe artan kripto para birimlerine karşı portföy desteği veriyor. Ayrıca, kripto para araçları ile de yatırımcın işini kolaylaştırıyor. Borsa, her ölçekteki kurumlar için kripto para birimi yatırım çözümleri sunarken, yatırım hedeflerine hızlı ve güvenle ulaşabilmek için tüm piyasalarda likidite ve rekabetçi fiyatlandırma sağlıyor.

Dakikada 1 Milyon İşlem

Vebitcoin’in mimarisi çok katmanlı ve micro secure ile inşa edildi. Dakikada 1 milyon işlem yapabilen kapasiteye sahip platform, birden fazla dil seçeneği sunuyor. Borsadaki tüm bilgilere kayıt olmadan ulaşılabiliyor. Türkiye’den dünyaya yayılmak için kabul görmüş partnerlerle bir ilk olmayı başaran borsa, alt yapı sistemini sürekli geliştiriyor; müşterilerinin geri bildirimlerine göre sistemin güncelleme yapıyor. Platformunda yaklaşık 30 kripto para trade edilebiliyor. Çok sayıda kripto para da TRY cinsinden işlem görüyor.

Vebitcoin Borsasının Özellikleri

Vebitcoin borsasının web sayfasında hacim bilgilendirme tabloları yer alıyor. Market bazlı kategorilendirilme uygulanan web sitesi arayüzünde arama kutusundan yardım alınarak ilgili bilgiye daha hızlı erişim sağlanabiliyor. Grafik gösterim bölümlerinde ise yakın zamanda revize çalışmaları yapıldı. Böylece kullanıcı deneyimi gözle görülür şekilde iyileştirildi.

Borsanın internet sitesindeki market bölümünde anlık internet bağlantı kalitesini takip edecek bir simge bulunuyor. Bu simge, kullanıcılar işlem yaparken bağlantı kalitelerini görebilmelerine imkan sağlıyor. Platformun market bölümünde alım satım işlemleri çeşitli şekillerde gruplandırılarak, optimize edildi.

Platformda mobil kullanıcılar düşünüldü. Tüm mobil menü simgeleri ve göstergeler, müşterilerin daha kolay ve rahat yönlendirecek şekilde yeniden dizayn edildi. İşlem geçmişi bölümünde ise tüm komisyon ücretleri, ürün gamları ve toplam miktarlar ayrı ayrı gruplandırıldı. Bu sayede, müşterilere daha detaylı ve net bir analiz yapma imkanı sağlandı.

22 ülkede hizmet vermeye başlayan borsa, farklı dil seçenekleri de sunuyor. SMS onayı, 2FA onayı, mail onayı ile güvenlik uygulamaları ile hizmet veren borsa, en hassas protokolleri kullanıyor. Borsa, güvenlik uygulamaları bakımından bağımsız kuruluşlarca yapılan incelemelerde dünyada 30. sırada yer aldı. Borsada ayrıca, mobil arayüz ve web arayüz şeklinde iki farklı tasarım ile kullanıcıların hesaplarına her an ulaşabilme imkanı tanınıyor. Fonlar bölümünde ise, uluslararası standartlarda erişim imkanı sağlandı.

Stop loss şeklinde ayrı ayrı emir verebilme, marketleri kayıt olmadan izleyebilme, Papara ve CMT cüzdan entegresi gibi özellikleri de bulunan Vebitcoin.com ‘da bot kullanılmıyor!

Ücretler

Vebitcoin’e üye olmak için tıklayın!

Vebitcoin’de komisyonlar için tıklayın!

Vebitcoin’de ücretler için tıklayın!

Para yatırma için tıklayın!

Daha fazla bilgi için tıklayın!

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.