Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1587.84
Ethereum
-185.33
Litecoin
-0.95
DigitalCash
-2.58
Monero
-0.66
Nxt
-0
Ethereum Classic
-1.45
Dogecoin
-0.01

BaseFEX Kripto Para Borsası Nedir ?

0 1.080

BaseFEX  , Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için Bitcoin veya USDT’de yerleşik kar ve zararlarla yüksek kaldıraçlı ticaret sözleşmeleri sunan bir  vadeli işlem platformudur  . Kullanıcılar, 100 kereye kadar marj alım satım işlemleriyle birlikte şifreli para birimleri için sözleşmeler (gerçek paralar değil) satın alıp satabilirler . Bu, yalnızca Bitcoin para yatırma ve çekme işlemlerinin borsaya kabul edildiği anlamına gelir. BTC varlıklarını, kripto para birimi piyasasında kaldıraç kullanarak tahmin ederek artırmak isteyenlerin büyük bir kripto para birimi alım satım takasıdır.

BORSA
basefex logosu

 

Genel Değerlendirme
⭐⭐⭐⭐⭐
5/5

 

basefex

Neden BaseFEX ile İşlem Yapmalısınız?

BaseFEX borsasını rakiplerinde öne çıkaran özellikler

?Adil ve rekabetçi ticaret ücretleri istiyorsanız .
?100x’e kadar kaldıraçla kalıcı sözleşme yapmak istiyorsanız .
?Kullanımı kolay, acemi dostu kaldıraçlı ticaret platformunu seviyorsanız .
?TradingView çizelgeleri ve gelişmiş araçlarını kullanmayı istiyorsanız .
?Müşteri fonlarının% 100’ünü soğuk depoda tutan bir borsa arıyorsanız .

BaseFEX Nedir?

BaseFEX, yatırımcıların herhangi bir piyasa koşulunda başarılı bir şekilde sipariş verebilecekleri bir kripto para birimi borsadır . Borsa, finans sektöründe yaygın olarak kullanılan onlarca yıllık teknik çözümleri geride bırakan, sürekli gelişen internet endüstrisindeki en son teknolojileri kullanan profesyoneller tarafından geliştirilmiştir. Web sitesine göre, BaseFEX’in misyonu “en güvenilir, şeffaf ve gelişmiş şifreleme türevsel borsa değişimi olmak ve dünya çapındaki yatırımcılar için ticareti sorunsuz, güvenli ve erişilebilir kılmak” tır 

 

siteye git png ile ilgili görsel sonucu
basefex özellikleri

BaseFEX tarafından desteklenmektedir InBlockchain ,  Çin’in en güzide girişim sermayesi fonu ve Big.ONE , üzerinde 500 milyon $ günlük hacmi bulunmaktadır .BaseFEX Ekim 2018’den beri faaliyettedir. BaseFEX’in CEO’su Jesse Wu ve CTO Issac Zeng’dir.

BaseFEX’e Başlarken

BaseFEX ile işlem yapmaya başlama süreci basittir. Sadece sağdaki adımları takip edin ve 6 ay boyunca işlem ücretlerinde% 10 indirim almak için tavsiye linkimizi kullanın .
1 . ADIM
Basefex Sitesini Ziyaret Edin .
2. ADIM 
Kayıt olun ve E posta doğrulayın .
3 . ADIM

2FA ve Para Yatırma özelliğini etkinleştirin .

4 . ADIM 

Ticarete Başlayın .

BaseFEX’e Nasıl Kaydolunur?

BaseFEX’e kaydolma işlemi sadece birkaç dakika sürer . Kullanıcıların karmaşık bir KYC işlemi yapmaları, selfies almaları veya kimlik belgeleri taraması gerekmez.

Tek ihtiyacınız olan geçerli bir e-posta adresi ve Bitcoin yatırıp hemen işlem yapmaya başlayabilirsiniz! BaseFEX’te bir hesap oluşturmak için:

  1. BaseFEX  site ve ve üzerine tıklayın  ‘Kayıt’  sayfasının sağ üst kısmındaki
  2. E-posta adresinizi ,  şifrenizi  ve bir takma ad  girin  ve  ardından ‘Kayıt Ol’ düğmesine tıklayın.

% 10 ücret indirimini talep etmek için yönlendirilmeniz gerekir, bu yüzden bağlantımıza tıkladığınızdan emin olun !

E-posta adresini doğrulamanız istenecek. Kayıtlı e-postayı kontrol edin ve  ‘E-postamı Doğrula’ bağlantısını tıklayın. Bu işlem kayıt işlemini tamamlayacaktır ve şimdi BaseFEX’e giriş yapmaya hazırsınız.

2FA Nasıl Etkinleştirilir?

BaseFEX’e ilk kez giriş yaptığınızda , yeni hesabınızda 2 Faktör Kimlik Doğrulamasını (2FA) etkinleştirmenizi hatırlatan bir açılır pencere görünecektir . Tüm kullanıcıların derhal 2FA kurmasını tavsiye ederiz. Bunu yapmak için , sayfanın üstündeki ‘Hesap’ seçeneğini tıklayarak sizi kullanıcı kontrol paneli sayfasına yönlendirin.

Sol panelde, ‘Hesabım’ı  tıklayın ve güvenlik altında 2FA’yı etkinleştirmek için bir düğme olacaktır.

BaseFEX’te Fon Yatırma Nasıl Yapılır?

BaseFEX  fiat para birimini kabul etmiyor . Bu sadece bir kripto para birimi alım satım borsadır . Bu, yeni kripto para birimi işlemcilerinin önce bir Bitcoin alımı yapması ve BTC’yi borsaya yatırması gerektiği anlamına gelir. Bunu yapmak için, Bitcoin karşılığında fiat para birimlerini kabul eden bir spot borsa bulmanız gerekecektir .

Bir hesap açıp oturum açtıktan sonra, işlem yapmaya başlamak için BaseFEX’te bir Bitcoin depozitosu yapmanız gerekecektir. BTC yatırmak için aşağıdaki talimatları izleyin:

  1. BaseFEX bakiye sayfanıza yönlendirilecek olan sayfanın üstündeki ‘Hesap’ seçeneğini tıklayın (aşağıda gösterilmiştir).
  2. Tıklayın ‘Mevduat’ mevduat adres bağlantısını görmek için.

BaseFEX Kullanarak Nasıl Ticaret Yapılır?

Kripto para birimi yatırımcıları için arayüz en önemli hususlardan biridir. Bir şifreleme para birimi türev değişimi seçerken, işlem arayüzünden memnun olduğunuzdan emin olun. Zamanınızın çoğunun harcanacağı yer olduğu için doğru hissetmek gerekiyor!

BaseFEX’e ilk giriş yaptığınızda, işlem arayüzünün iyi tasarlanmış ve sezgisel olduğunu göreceksiniz. Sol tarafta, şifreleme para birimi işlem çiftleri sağdaki grafikte listelenmiştir. Yatırımcılar, BaseFEX’in düzgün, sezgisel ve duyarlı grafiklerle bilinen TradingView  grafik sistemini  kullandığını görmekten mutluluk duyacaktır .

BaseFEX Kaldıraç

BaseFEX yalnızca bir şifreleme para birimi hizmeti olduğundan, işlem yapmak için yalnızca şifreleme para birimini teminat olarak kullanabilirsiniz. Bunun anlamı, 100x kaldıraç oranına sahipseniz, işlemin ilk tutarsal tutarının% 1’ine kadar bir marj koymanız gerekeceğidir. Bu nedenle, bir 10 Bitcoin sözleşmesindeki fikir 10,000 dolar ise, ilk marjla 100 dolar kazanmanız gerekir. Kaldıraç miktarı ürüne göre değişir. Temel olarak, kullanıcılar Bitcoin için 100x’e , aşağıda bulunan diğer paralar  için 20x’e kadar  kaldıraç yapabilirler .

BaseFEX aşağıdakiler için kaldıraçlı ürünler sunmaktadır:

  • Bitcoin (USD / USDT)
  • Ethereum
  • dalgalanma
  • Litecoin
  • Binance Coin
  • Bitcoin Cash

BaseFEX Ücretleri

Para Yatırma / Çekme

BaseFEX, para yatırma veya çekme işlemlerinde herhangi bir ücret talep etmez . Bitcoin veya USDT’den para çekerken, ücretlendirilen minimum Bitcoin veya USDT ağ ücreti BaseFEX tarafından değil, blok zinciri yüküyle belirlenir.

Ticaret Ücretleri

BaseFEX işlem ücretleri, bir şifreleme para birimi işlem değiş tokuşu seçerken önemli bir husustur . Daha büyük pozisyon boyutları ile işlem yaparken ve sizin marjınızdan daha büyük olan pozisyonlarda ücret ödeyeceğiniz vadeli borsalarda daha da kritik hale gelir .

basefex ücretleri

BaseFEX Sigorta Fonu

Vadeli sözleşmelerde uzlaşmada eksikliklerin doğurabileceği doğal riski azaltmak için BaseFEX kripto değişimi “Sigorta Fonu” olarak adlandırılan bir olasılık tutar. Sigorta Fonu tasfiye halinde otomatik dağıtım olasılığını azaltır . Temel olarak, BaseFEX’in iflas fiyatı veya daha iyi bir pozisyonu tasfiye edememesi durumunda işlemcileri başarısız güvenli bir mekanizma olarak korumak bir sigorta poliçesidir . BaseFEX sigorta fonu açığı kapatmak için dengeyi kullanacaktır.

Kripto değişimi, Web sitesindeki Sigorta Fonunun mevcut bakiyesini gösterir . Herkes istediği zaman görüntüleyebilir ve çok şeffaf bir sistem sağlar.

BaseFEX Güvenliği

BaseFEX, müşterilerin fonlarını ödün vermekten korumak için bir dizi güvenlik özelliği içerir. Tam bir liste kendi web sitesinde görülebilir.

BaseFEX Cüzdanı

BaseFEX’teki tüm varlıklar yalnızca çoklu imzalanmış soğuk cüzdanlarda saklanır . Tüm BaseFEX adresleri çoklu imzalanmıştır ve tüm depolama birimleri çevrimdışı tutulur. Bunun anlamı, bir sistemin uzlaşması durumunda bile, saldırganın fon çalmak için gereken tüm anahtarlara tam erişemeyeceği anlamına gelir. Herhangi bir bulut sunucusunda, bilgisayar korsanları gibi siber riskleri büyük ölçüde azaltan hiçbir özel anahtar tutulmaz.

BaseFEX Para Çekme

Tüm BaseFEX para çekme işlemleri gönderilmeden önce manuel olarak denetlenir ve birden fazla BaseFEX çalışanının koordineli eylemlerini gerektirir. Tüm para yatırma adresleri , kurucuların kontrol ettiği anahtarları içerdiklerinden emin olmak için harici bir servis tarafından doğrulanır . Eğer genel anahtarlar eşleşmezse, sistem derhal kapatılır ve alım satım durdurulur.

BaseFEX okunaklı mı / güvenli mi?

Ekim 2018’de piyasaya sürüldüğünden bu yana borsada büyük güvenlik ihlalleri veya hack bildirilmemiştir. Bu olumlu bir işarettir. BaseFEX’e göre, Mozzilla’dan en yüksek güvenlik derecesini almışlardır . Mozilla Gözlemevi Testinde incelenen 400’den fazla şifreleme para biriminde yapılan alışverişlerden sadece 4 değişim A + puan aldı . Bu kendi içinde BaseFEX’e katılmak isteyen yeni yatırımcılara rahatlık sağlayacak doğal güvenlik özelliklerinin bir kanıtıdır.

BaseFEX Uygulaması

BaseFEX değişimi, kullanıcılarına güvenli ve güvenilir bir platformda Bitcoin ve diğer kripto para birimi türevlerini takas etme imkanı sunar. BaseFEX uygulaması iOS ve Android destekler akıllı telefonlar. BaseFEX uygulaması, sırasıyla App Store ve Google Play’den indirilebilir. Bu, kullanıcılarının hareket halindeyken esnafı takip etmelerini ve pozisyon riskini yönetmelerini sağlar.

 

BaseFEX uygulaması

 

BaseFEX Yorumları ve Müşteri Desteği

Oldukça yeni bir takas olarak, çevrimiçi veya Reddit’te çok fazla BaseFEX yorumu yok. Göze çarpan tek şey, ‘ SSS bölümündeki ‘ geniş kapsamlı kılavuz ve makaleler grubudur . Gibi kesinlikle her şeyi kapsar:

  • Yeni Başlayanlar Sorular ve Cevaplar
  • BaseFEX’e Başlarken
  • Para Yatırma ve Çekme
  • Marj ve Kaldıraç
  • Kar kaybı
  • Tasfiye

 

Burada bir sorunun cevabını bulamıyorsanız, canlı sohbet botunu kullanarak müşteri destek ekibiyle iletişim kurma seçeneği vardır. Sol alt köşede bulunur ve 7/24 kullanılabilir. Denedik ve hemen cevap aldık.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.