Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,343.12
-767.54
Ethereum
$3,104.78
-53.43
Litecoin
$86.87
+3.18
DigitalCash
$29.97
-0.6
Monero
$121.13
+2.25
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.98
+0.61
Dogecoin
$0.15
-0

Xrp’den iyi haber : Bu ülkede Xrp rekor kırdı

0 438

Xrp’den iyi haber : Bu ülkede Xrp rekor kırdı .

Kripto para dünyasının üçüncü büyük kripto para birimi olan XRP, yazının yazıldığı sırada 0,19 dolar seviyelerinden işlem görüyor. XRP’deki toparlanma çabalarına rağmen, şu ana kadar kripto para biriminin 2020 kayıplarını telafi edemediği görülüyor. Bununla birlikte, XRP’nin kötü fiyat performansı, dünyanın farklı koridorlarındaki havale talebinin artan talebiyle ters orantılı durumda. Fiyata etki etmese de bu koridorlardan en sonuncusu ve en önemlilerinden biri RippleNet’in Avustralya koridoru. Avustralya’nın havale piyasası son 20 yılda güçlü bir performans ortaya koyuyor. Özellikle, 7,2 milyar dolarlık çıkışlar, 2018 yılında ülkenin GSYİH’sının % 0,5’ini oluşturuyor. Avustralya, Çin, Hindistan, Vietnam, İngiltere ve Filipinler gibi ülkelere havale gönderiyor.

Avustralya’da da fintech girişimi olarak bilinen tanınmış bir RippleNet üyesi Airwallex, yakın zamanda 160 milyon dolarlık fon sağladı. Bu gelişme, RippleNet’in artan küresel kabül ve genişleme planlarının ardından geldi. Sadece birkaç gün önce, San Francisco merkezli blockchain firması Ripple, RippleNet aracılığıyla 120’den fazla ülkeye sınır ötesi havaleler sunan Malezya merkezli bir firma MoneyMatch ile bir ortaklık duyurdu. Bir başka ortaklık, Tayland’ın en eski finans kurumu Siam Commercial Bank tarafından Azimo ile RippleNet kullanarak uluslararası havaleler sunmak üzere kuruldu.

Rakamlar Olumlu

Avustralya ekosistemine geri dönersek, genel olarak kripto para birimi yaygın olarak kullanılmayabilir, ancak müşteriler sınır ötesi havale hizmetleri için RippleNet’in ODL’sini giderek daha fazla kullanıyor. FlashFX Etkinleştirme Görevlisi Nicolas Steiger’ın, Avustralya bankalarının ODL’nin benimsenmesi ve ihtiyaç duyulmaması ve / veya düzenleyici netliğin anlaşılması ve düzenleyici netlik eksikliğinden dolayı zayıf olma şansı hakkındaki yorumlarına rağmen, rakamlar olumlu olmaya devam etti.

Bu durum, 15 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 14,38 milyonu kaydeden bir likidite Bot Endeksi tarafından yayınlanan BTC Markets XRP / AUD Likidite Endeksi grafiği ile kanıtlanmış durumda. Avustralya’nın Bitcoin pazarındaki XRP likiditesi, Ocak 2020’nin ilk haftasında büyük bir ilgi kazandı. Bu durum 9 Şubat’ta 5 milyona rakamına ulaşarak ilk önemli kilometre taşına ulaştı. XRP fiyatındaki kayda değer düşüşlere rağmen, rakamlar yükseliş eğilimini sürdürdü.

Likiditedeki son artış, piyasanın Bitcoin fiyatındaki artıştan sonra yaşanan toparlanma ile gerçekleşti. COVID-19 krizindeki yükseliş fiyat hareketini takiben, son birkaç gün içinde, 13 Nisan’da 33.53 milyon likiditeye ulaşan en eski XRP / MXN ODL endeksi de dahil olmak üzere, diğer birkaç Ripple endeksi de yükseliş gerçekleştirdi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.