Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,772.27
+2410.69
Ethereum
$3,053.42
+109.89
Litecoin
$81.40
+3.39
DigitalCash
$29.71
+1.98
Monero
$116.68
+4.36
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.19
+1.43
Dogecoin
$0.16
+0.01

Zac Prince’den Bitcoin, Ethereum ve Dolar Tahmini

0 595

Zac Prince’den Bitcoin, Ethereum ve Dolar Tahmini .

BlockFi CEO’su Zac Prince, her iki varlığında coronavirüs pandemisinin ardından yaşadığı son dalgalanmaya rağmen Bitcoin ve Ethereum’da yükselişte olduğunu söyledi.

Zac Prince: Ethereum ve Bitcoin’de yükseliş göstergeleri var

Kripto varlık yönetimi şirketi BlockFi’nin CEO’su ve kurucusu Zac Prince, ABD hükümetinin teşvik politikasının ve önümüzdeki Bitcoin halving etkinliğinin BTC fiyat artışlarının yükseliş göstergeleri olduğunu söyledi. Ayrıca ünlü CEO, Ethereum Blockchain’inde sürekli stablecoin benimsenmesi ve uygulama geliştirmenin, ETH’nin gelecekteki değeri için olumlu işaretler olduğuna inanıyor. Scott Melker ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Zac Prince, kripto paranın geçen ay neden bu kadar hızlı çöktüğünü açıklıyor:

LONG/SHORT BİR HEDGE FONU VEYA BİR MAKRO HEDGE FONUYSANIZ VE YÖNETTİĞİNİZ SERMAYENİN YÜZDE BİRKAÇININ BİTCOİN’E TAHSİS EDİLMESİNİN BİRKAÇ AY ÖNCE AKILLI BİR KARAR OLDUĞUNA KARAR VERDİYSENİZ, İŞLER KÖTÜLEŞİP VE PANİK DEVREYE GİRDİĞİNDE, GELENEKSEL HİSSE SENEDİ PİYASALARI HENÜZ AÇIK DEĞİLSE, SATACAĞINIZ İLK ŞEY BİTCOİN. BUNU YAPABİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ, PORTFÖYÜNÜZ RİSK DAĞILIMI ADINA KARAR VERİYORSUNUZ. TÜM BU ŞEYLERİN AYNI ANDA GERÇEKLEŞTİĞİNİ VE BU MÜKEMMEL FIRTINAYI OLUŞTURDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM, ANCAK İLGİNÇ OLAN PAZARIN HIZLI BİR ŞEKİLDE TOPARLANMASI.

Dünyaca Ünlü Yatırım Devinin CEO’sundan İddialı Bitcoin, Ripple ve Ethereum Tahmini!

BlockFi CEO’su: Doların ve kripto paraların parlama zamanı!

Zac Prens, hükümetin ekonomiyi canlandırmak için “bir ton” para basacağına inanıyor, ancak paranın coronavirüs nedeniyle en çok etkilenen insanlara etkili bir şekilde yönlendirilip yönlendirilmeyeceğinden emin değil. Bununla birlikte ünlü CEO, bu ortamda hem kripto paraların hem de ABD dolarının değer yenilemek için bir fırsata sahip olduğunu düşünüyor:

BU SORUNU YÖNETMEDE NE KADAR ETKİLİ OLDUĞUMUZ, GELENEKSEL PAZARLARIN NE KADAR HIZLI TOPARLANACAĞININ BİR GÖSTERGESİ OLACAK. VE BENCE ÇOK YAKINDA HİSSE SENETLERİNDEN PERFORMANS AÇISINDAN BÜYÜK BİR AYRILIK GÖRECEKSİNİZ… BENCE KRİPTO PARALARINI PARLAMA ZAMANI. BENCE DOLARIN PARLAMA ZAMANI.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.