Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$60,862.84
-806.3
Ethereum
$2,931.45
-79.37
Litecoin
$77.89
-2.69
DigitalCash
$27.64
-0.36
Monero
$111.68
-6.21
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$24.84
-0.84
Dogecoin
$0.14
-0.01

XRP Yatırımcılarından Ripple’a Yeni Darbe

0 395

XRP sistemi üzerinde gereğinden fazla kontrol hakkına sahip olduğu konuşulan Ripple hakkında yeni tartışmalar meydana çıktı. Yatırımcıların ifadesine göre Ripple XRP satışını denetleyerek fonların kontrolünü eline almış durumda. Bu tartışmalardan en revaçta olanıysa Ripple’ın bütün XRP dijital varlıklarını kullanmayı ve satışa çıkarmayı kesmesi üzerine kurulu.

XRP Yatırımcısı Ripple’a Uzak Dur Mesajı Verdi

Twitter’da 23000 takipçisi olan XRP_News takma isimli kullanıcı, Ripple’ı XRP’den uzaklaştırmak için bir tweet yayınladı. Gönderdiği içerikte yer alan ifadeye göre, kullanıcılar için tasarlanmış bağımsız bir varlık olan XRP yatırımcıları Ripple’ın geri çekilmesini talep ediyor. Ayrıca Ripple şirketi, XRP dijital varlıklarının satışını durdurması yönünde yoğun baskıyla karşı karşıya bırakıldı.XRP

Ripple Teknoloji Sorumlusundan Sert Dönüş

Onlarca isyana ve yoruma rağmen geri adım atmayan Ripple, yöneticilerinden birisi olan teknoloji uzmanı David Schwartz aracılığıyla net bir cevap yolladı. Geri çekilmeyeceklerini belirten David Schwartz, bunu isteyen yatırımcıların hayal kırıklığı yaşayacağını ileri sürdü.

Ripple’ın XRP Satışlarında Bir Etkisi Yok!

Ripple şirketi özellikle son aylarda XRP yatırımcıları tarafından darbe üstüne darbe yedi. XRP yatırımcılarına göre, şirket elinde tuttuğu XRP’leri satarak fiyatın yükselmesini engelliyor. Böylelikle yatırımcıları zarara uğrattığı iddia ediliyor. Ripple ise bu iddialara XRP satışlarının borsaya bağlı olduğu yönündeki açıklamalarıyla yanıt verdi. XRP fonunun yüzde 60’ına sahip olan firma, XRP fiyatının düşmesinde herhangi bir etkileri olmadığını duyurdu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.