Ether (ETH) fiyatında yaşanan yükselişe ünlü sanatçı Emre Aydın da kayıtsız kalamadı. Daha önce Bitcoin hakkında tweet atan başarılı şarkıcı, şimdi de Ethereum’u andı.14 Ağustos tarihinin ilk saatlerinde Twitter üzerinden bir mesaj paylaşan Emre Aydın, ETH fiyatındaki yükselişe dikkat çekti.

Kaynak: Twitter

Paylaştığı tweet’inde, “Ether reyiz diyecek miyiz?” ifadesini kullanan Aydın’ın mesajına beğeni yağdı.

Crypto Kemal: “650 dolarda görüşürüz”

Gece saatlerinde Ether fiyatı hakkında tweet atan Emre Aydın’a pek çok kesimden yanıt geldi. Türkiye’deki kripto para fenomenlerinden biri olan Crypto Kemal, “650 dolarda görüşürüz kısmetse” cevabını gönderdi.Esprili bir dille mesaj gönderen Leo isimli Twitter kullanıcısı ise, Emre Aydın’ın daha önce Bitcoin hakkında yaptığı hatalı yorumu hatırlatarak, “BTC göçecek tahminin vardı. Ters indikatör olma sonra” ifadesini kullandı.

Bu mesajı yanıtsız bırakmayan Emre Aydın, şunları söyledi:

“Sonbaharı bekliyorum gözlerim kapalı… Sonbaharda olmazsa [yorum] yapmam bir daha.”

Başarılı sanatçı, 21 Haziran tarihinde Bitcoin hakkında gündem oluşturan bir tweet paylaşmıştı. “Dip 2730” olarak yazdığı ve BTC fiyatında 2.730 dolarlık dip fiyatın görülebileceğine dair yorumunu daha sonra sildi.

“Konserler iptal edilince ekonomist oldun”

Yakın dönemde kripto para birimleri ve finans piyasaları hakkında tweet atmaya başlayan sanatçı Emre Aydın, 13 Ağustos tarihinde ise ABD’nin önde gelen borsalarından Nasdaq’taki çöküş hakkında bir mesaj gönderdi.

Ethereum Fiyat Endeksi: 1 Ether Kaç TL? (ETH TL)

Emre Aydın’ın Nasdaq borsasındaki düşüş hakkında gönderdiği “caps” içerikli tweet. Kaynak: Twitter

“Some kind of monster” isimli Twitter kullanıcısı bu mesajın üzerine, “Konserler başlamayınca ekonomistliğe sardın” şeklinde yorum yaptı.