Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,161.96
-2584.7
Ethereum
$3,148.52
-108.88
Litecoin
$83.84
-2.7
DigitalCash
$29.99
-1.79
Monero
$118.28
-3.45
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.16
-2.03
Dogecoin
$0.15
-0.01

Telegram ve Ethereum Ayrıntısı

0 578

Bilindiği üzere Telegram Open Network adı verilen blok zincir bir süredir Ethereum kullanan akıllı sözleşmelerin taşınmasını onaylamaya hazırlanıyor. Haber siteleri tarafından yapılan bilgilendirmeye göre Telegram’ın tokenleri aracılığı ile yönetilen TON labs adı verilen şirket yatırımcılarına teklifler ile yaklaşmayı düşünüyor. Blok zincir için solidity adı verilen bir derleyici inşa edilmesi de düşünülürken bu ağın Ethereum akıllı sözleşmelerini de geliştirmesi bekleniyor.Ethereum

Detaylandırmalar

Telegram için hazırlanan raporda geliştirici kişilerin ETH akıllı sözleşmelerinin tamamının TON şirketine devredilmesi konusunda izin de bulunuyor. Bu işlemin yapılmasına verilen onay ile birlikte akıllara kodlamalar da geliyor. İşlem sırasında kodlamalarda değişiklik yapılmasına gerek olup olmadığı da merak ediliyor.

Yapılan toplantı sonucunda ise bazı yorumlar yapıldı. Yapılacak olan en zor şeylerden bir tanesini yapmak istediklerini de açıkça dile getiren şirket Ethereum için yazılan şeylerin Ton’a kaymasına izin verileceğini de vurguladı.

Şirket yayınlandığı ilk zamanlardan beri son derece başarılı ve oldukça fazla popüler olarak adlandırılabilecek bir platform olarak dikkat çekiyor. Bunun için farklı iyileştirici araçlar da inşa etmek için çaba gösteriyorlar. TON merkeze bağlı olmayan ve mesajlaşmak için kullanılan bir uygulama olarak da biliniyor. Yapılan açıklamaya göre 1 Eylül tarihi ile işlemlere izin verilmesi de bekleniyor. Detayların temmuz ayından beri test edildiği de verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.