Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,245.01
+550.14
Ethereum
$3,562.26
+47.89
Litecoin
$94.18
-1.61
DigitalCash
$38.84
+0.84
Monero
$136.71
-0.99
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.28
+0.16
Dogecoin
$0.21
+0.02

Ripple Pazarının Öngörüleri

0 409

Oldukça popüler olarak takip edilen analistlerden bir tanesi olan Namrata Shukla’dan birbirinden ilginç yorumlar gelmeye devam ediyor. Ripple pazarı hakkında yorumlarda bulunan başarılı yorumcu fırtınadan önceki son sessizlik olduğunu ve çöküşün yaşanmak üzere olduğunu anlatan bazı çıkarımlarda bulundu. Fiyat konusunda istikrarsız bir tablo sergileyen Ripple için fiyatını düzenlemediği müddetçe olumlu durumların yaşanmasının zor olduğu ortaya koyuluyor.ripple

En Büyük 3. Dijital

Ripple piyasalar bazında değerlendirme yapıldığında en büyük üçüncü dijital varlık olarak dikkat çekiyor. Yükselme eğilimi son derece kısa sürmesine karşılık büyüme %3.40 oranında bir düşüş ile çakılmaya dönüştü. Yorumcuya göre ise kısa vadeler için geçerli olan analizlere bakıldığında yeni düşüşlerin yaşanmasının olası olduğu düşünülüyor. Bu konuda birbirinden farklı görüşler de bulunuyor. Fiyat konusunda umursamaz bir tavır takınanlar kadar güven konusunda sorun yaşayan yatırımcılar da var. Hatta yatırımcılar Ripple konusunda spekülasyonların ne derece doğru olduğunu bilmediklerinden dolayı zorluk yaşıyorlar.

Ripple çok fazla sayıda XRP’yi bilinmeyen bir adrese taşımak üzere harekete geçti. Ardından eylül ayının başında ise 1 milyar XRP çıkardı. Bu durum genelde uygulanan bir olay olmasına karşılık twitter da birçok yoruma neden oldu. Son 26 gündür zor zamanlar yaşayan piyasanın ise büyük çöküşten önceki son zamanlarını yaşadığı konusunda ünlü yorumcunun görüşleri bulunuyor. Kısa vadeli grafikler de bunu doğruluyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.