Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,973.93
+632.09
Ethereum
$3,180.39
+33.33
Litecoin
$84.69
+0.47
DigitalCash
$30.84
+0.56
Monero
$121.39
+1.23
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.83
+0.01
Dogecoin
$0.15
0

Son günlerin en çok konuşulan yerli kripto para projesi Meschain İdex’te listeleniyor

0 515

Türkiye’de Blockchain ve kripto para piyasasında global anlamda önemli çalışmalara imza atılmaktadır. Bu çalışmalardan biri de endüstri 4.0 alanında MES(İmalat yürütme sistemleri) yazılım bilgi sistemi hizmetlerinin blockchain ile geliştirilmesi üzerine çalışmalarda bulunan MesChain projesidir.
ICO sonrası major borsa olan Cointiger’da listelenen kripto para projesi MesChain , İstanbul Avrasya Blockchain zirvesine de sponsor olarak kripto para piyasasında hızlı bir başlangıç yaptı.. Bir hafta içinde SWFT Blockchain ve Revain coinle partnerlik duyuran MesChain güvenilir bir merkeziyetsiz borsa olan İdex ile anlaşarak 17 aralıkta listeleneceğini duyurdu.

İDEX

IDEX, ABD merkezli olup Panama’da bir şirket olarak kayıtlıdır. AuroraDAO tarafından sahip olunan, herhangi bir ülkeden ticaret yapmanızı sağlar. EtherDelta’nın aksine IDEX, akıllı işlemlerini kullanıcılarına yönelik işlemlerin yönetimi için kullanır; Özel anahtarınızla yaptığınız bir işlem için yine de oturum açabilirsiniz.
Bununla birlikte, değişim, bu işlemlerin kullanıcılarına Ethereum blockchain üzerinde yayınlar yapar. Bu sayede hesap bakiyelerini ve sipariş defterlerini anında günceller ve sürtünmeyi azaltmak için ağ işlemlerinin akışını mükemmel bir şekilde yönetir. Bu kripto yatırımcıları, merkezi olmayan bir borsanın güvenliğini ve kullanıcı kontrolünü tehlikeye atmadan, merkezi bir borsanın deneyimini yaşayabilir.

Genel olarak, dijital varlıklarla işlem yaparken güvenlikten ve kullanıcı kontrolünden vazgeçmek istemiyorsanız, bu platform sizin için uygundur. Bu, merkezi bir değiş tokuşun ve merkezi olmayan bir değişimin melezidir. Sonuç olarak, merkezi bir değişimin etkinliğini ve hızını ve merkezi olmayan bir ticaret ekosisteminin demir güvenliği sağlar.

Ayrıntılı bilgi için…  https://icotokennews.com/idex-exchange/

MesChain Blog — Website (https://blog.meschain.io/)

Website — Visit Site (https://meschain.io/)

Whitepaper — Read Whitepaper (https://meschain.io/wp-content/uploads/2019/10/MES-WP-EN-V2.pdf)

Telegram — Join Group (https://t.me/MesChain_English)

Telegram — Join Channel (https://t.me/Meschain_announcements)

Twitter — View Twitter Account (https://twitter.com/MeschainMES)

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.