Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$57,733.68
-2382.55
Ethereum
$2,961.37
-22.78
Litecoin
$79.48
+0.59
DigitalCash
$28.25
+0.45
Monero
$122.74
+4.3
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.27
-0.03
Dogecoin
$0.13
-0

Icrypex Yatırımcı Dostu Gelişmeleriyle Kripto Para Piyasasında Fark Yaratıyor

0 457

Hız unsurunun her geçen gün önem kazandığı kripto para dünyasında, yatırımcının işlem yaptığı platformun performansı, yatırımcının kazancını doğrudan etkiliyor. Bu durumda, borsanın her an kendisi ile temas halinde olmayı mümkün kılması ve beklentilerini karşılaması gerekiyor. Türkiye’nin şeffaf emir sistemiyle çalışan ilk kripto para borsası Icrypex, bünyesinde bulundurduğu yatırımcı dostu birden fazla teknoloji ve çözümle, yatırımcının dilediği an işlem gerçekleştirebilmesini ve doğru analizlerle kripto varlıklarını korumasını sağlıyor.

7/24 Canlı Destek ve Teknik Analizlerle Her An Yatırımcının Yanında

Icrypex, 7/24 Canlı Destek uygulamasıyla yatırımcının kendine özel olarak atanmış müşteri temsilcisi ve operasyon ekibine dilediği zaman ulaşıp, kripto paralarla ilgili her konu hakkında destek alabilmesini sağlıyor.

Aynı zamanda, yatırımcı piyasa takibini ya da işlemlerini yaparken günlük ve haftalık kripto para analiziyle de yatırımcılarına destek oluyor. Piyasada oluşan gelişmeleri yatırımcıya aktarırken bu gelişmelerin piyasayı nasıl etkilediğine dair değerlendirmede bulunarak gündemi yakından takip etmesini sağlıyor. Böylece yatırımcı, kripto varlıklarıyla işlem yaparken öngörülü bir şekilde hareket etmiş oluyor.

Kararlarını uygularken aynı zamanda değişiklik yapmak isteyen yatırımcı, girdiği emirleri düzenleyebiliyor ya da vazgeçtiği işlem için aynı sayfa üzerinden emirlerini silebiliyor. Pek çok borsada yer almayan bu özellik ile anlık fiyat gelişmelerinin fazlaca yaşandığı zamanlarda düzenlediği emirler sayesinde pozisyonunu koruyabiliyor ya da hızlıca seviyelerini değiştirebiliyor.

Icrypex ile Güvenli Yatırım, Hızlı İşlem

Yatırımcı Icrypex ile yatırım yaparken, işlemlerin daima Blockchain’de gerçekleştiğinden emin olabiliyor. Milisaniyeler içinde gerçekleştirebildiği işlemlerini direkt olarak Blokchain’de görüntüleyip cüzdanı üzerinde tam hakimiyet kurabiliyor. Icrypex,  tüm bu süreçleri yatırımcısı için özel olarak planlarken onlara hem keyifli hem de güven dolu bir yatırım deneyimi sağlıyor.

Detaylı bilgi için; icrypex.com

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.