Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Ripple: XRP’nin Listelenmesi Coinbase’in Bağımsız Kararı

0 349

Blockchain ödeme ağı Ripple, Amerika Birleşik Devletleri şifreli para birimi değişimi Coinbase’in XRP’yi listeleme kararının bağımsız olduğunu iddia etti.

Coinbase, XRP’yi ansızın listelenmişti. XRP yatırımcıları memnun eden listeleme, Ripple ile kripto para uzmanları arasında tartışmaya yol açtı. Ripple’ın Coinbase’e “listeleme için” para verdiğini iddia edenler oldu.

Eski Yazışmalar Gündeme Geldi

Ripple’in pazar başkanı Miguel Vias ile İngiltereli girişimci ve yatırımcı Alpleir Milne, konutu Twitter’da tartıştı. Ripple ve Coinbase ile ilgili önceki yazışmalar gündeme geldi.

Buna cevaben Coinbase’in iletişim direktörü Elliott Suthers, konuyu kamuoyunda tartışmayı reddetti ve sadece özel bir görüşme seçeneği sundu. Milne, Twitter’a Suther’ın e-postasının ekran görüntüsünü yükledikten sonra Vias ile tartıştı ve iddiaları açıkça reddetti.

Suther’in bakış açısıyla çelişerek, “Kayıtlara katılmaktan mutluyuz” diye yazdı: “Coinbase’in XRP’yi listelemesi (ayrıca“ kartımız” değil) Coinbase’in bağımsız bir kararıydı. Onlara bunun için hiçbir şey vermedik.” Tartışma devam etti ve Vias, Milne’nin şirketin Ripple’a ait önceki XRP tanımını reddetti.

28 Şubat’ta Listeledi

Coinbase’i de içeren bir başka tartışma, XRP’nin ABD yasalarına göre bir güvenlik tokeni olarak statüsünü içeriyor. 28 Şubat’ta Coinbase, CoinBase Pro’ya ek olarak, diğer platformlarına XRP’yi eklediğini açıkladı. Firma, kullanıcıların artık hem Coinbase.com hem de Coinbase Android ve iOS uygulamalarında XRP’yi satın alabileceğini, satabileceğini, dönüştürebileceğini, gönderebileceğini, alabileceğini ve saklayabileceğini belirtti.

Coinbase, geçtiğimiz ay boyunca karışık tanıtımla karşı karşıya kaldı. Blok zinciri veri şirketi Neutrino’yu devralma kararı aldı. Bu durum, bazı kripto para birimi topluluk kaynaklarında büyük bir endişeye yol açtı.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.