Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,604.11
+558.89
Ethereum
$3,577.90
+4.69
Litecoin
$95.43
+0.25
DigitalCash
$38.61
+0.67
Monero
$137.54
+1.17
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.17
+0.58
Dogecoin
$0.20
+0.02

Binance DEX Platformunu Testi Edenlere Ödül Verilecek

0 546

Büyük kripto para birimi değişimi Binance, şirketin yeni merkezi olmayan ticaret platformu Binance DEX testi için bir ödül verecek. Haber, Binance CEO’su Changpeng Zhao tarafından 28 Şubat’ta bir tweetle paylaşıldı.

Mesajda, Changpeng Zhao, kullanıcıları kısa süre önce başlatılan değişimi test etmeye ve böylece ana ağı daha hızlı başlatmaya yardımcı olmaya davet ediyor. Kullanıcılar daha sonra Binance’ın ana tokenlerinden Binance Coin (BNB) ile ödüllendirilecek.

Zhao şunu yazdı; “@Binance_DEX’in cehennemini test etmek için, testnet alım satım rekabetimiz için ödül olarak kabaca 100 bin dolara eşdeğer BNB cinsinden gerçek dolar veriyoruz. Gel ve eğlenceye katıl ve ana ağı daha hızlı başlatmamıza yardım et!”

En Az 1 BNB Sahibi Olmak Gerekiyor

Bir blog yazısında Binance, 7 Mart – 21 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Binance DEX simülasyonlu ticari rekabete ilişkin ayrıntılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, “Binance hesaplarında en az 1 gerçek BNB sahibi olan tüm kullanıcılar, bu Binance DEX’in Simüle Ticaret Yarışmasına katılabilir. Her Binance.com hesabı en fazla 20 Binance Chain adresi kaydedebiliyor. Ayrıca, Binance DEX’in ticaret yarışması başlamadan önce başlangıç fonları olarak kullanmak üzere her adres 200 sanal testnet BNB jetonu alacak.” denildi.

Kraken De Ödül Verdi

DEX, blok zinciri ve eşler arası (p2p) dağıtılmış sistem Binance Chain tarafından desteklenen bir borsadır. Binance’in Güven Cüzdanı, aynı zamanda daha sonra eklenecek uyumlu cüzdanlarla birlikte Ledger Nano S ve Binance DEX entegre olacak.

Geçtiğimiz 24 saat boyunca, BNB madeni para yüzde 11 civarında değer kazandı.

Kripto para değişimi Kraken, QuadrigaCX’in eksik varlıklarının keşfedilmesi ipuçları için fiat veya dijital para biriminde 100 bin dolarlık ödül vermişti. Açıklamada, Kraken, tüm adayların yasa uygulayıcı makamlara iletileceğini belirtti.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.