Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Ripple, Para Transferi Şirketi MoneyGram ile Stratejik Ortaklığını Duyurdu.

0 450

Ripple, dünyanın en büyük para transferi şirketlerinden önde gelen MoneyGram ile stratejik ortaklık başlattığını açıkladı. Başlangıç ​​süresi iki yıl olacak olan bu işbirliği sayesinde Ripple, MoneyGram’ın dijital varlıkları kullanan sınır ötesi ödeme ve döviz takas işlemlerinde kilit ortağı olacak. Işbirliği ile birlikte, Ripple, MoneyGram’a, şirketin iki yıllık bir süre süresince öz kaynak karşılığında 50 milyon dolar kazanmasını elde eden bir sermaye taahhüdü sağlamayı kabul etti. Ortaklığın duyurulmasının ardından XRP’ yüzde 7 yükseliş yaparak $0.47 fiyatına geldi.

Ripple ile ortaklaşa iş, talebe bağlı likidite için bir çözüm olan xRapid ürününe odaklanacak ve paranın bir para biriminden gönderilmesini ve anında hedef para birimine oturtulmasını sağlayarak ön fonlamaya güvenmeyi azaltacaktır. Gönderen ve alan para birimleri arasında gerçek zamanlı bir köprü olarak XRP Defterinin yerel dijital varlığı olan XRP’den yararlanır. XRP, işlem başına ortalama 30 dolarlık öteki dijital varlık ücretlerine kıyasla, bir kuruşun kesirlerinde işlem ücretleriyle ödeme yapmak için en etkin dijital varlık olmaya devam ediyor. Benzer şekilde, XRP için averaj işlem süresi, diğer dijital varlıklar 15 dakika ila bir saat arasında değişen iki ila üç saniyedir.

MoneyGram Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Alex Holmes, “Ödemeler endüstrisi geliştikçe ve olgunlaştıkça, platformumuzu geliştirmeye devam etmemiz ve A noktasından B noktasına fon sağlamak için en etkili çözümü sağlamamız şart.” Dedi. “Ripple’ın xRapid ürünü sayesinde, işlemlerimizde devrim yaratma ve küresel likidite yönetimimizi çarpıcı bir şekilde düzenleme potansiyeline sahip olan 7/24 bazında ABD dolarından hedef para birimlerine anında fon koyma olanağına haiz olacağız.”

MoneyGram, küresel olarak 600 milyar dolarlık havale piyasasında faaliyet göstermekte ve 200’den fazla ülke ve bölgede milyonlarca müşteriye hizmet vermekte ve biroldukça para birimini desteklemektedir. Bugün, MoneyGram geleneksel döviz piyasalarına, çoğu para biriminin önceden satın alınmasını gerektiren ödeme yükümlülüklerini yerine getirme konusunda güvenmektedir. Bu stratejik ortaklaşa iş yardımıyla MoneyGram, önemli para birimlerini belirleyebilir ve finansman zamanlamasını, harcamaları azaltan, bilanço verimliliğini artıran ve riski azaltan çözüm gereklilikleriyle eşleştirebilir.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.