Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,535.89
-323.07
Ethereum
$3,151.14
-20.52
Litecoin
$83.96
-1.71
DigitalCash
$30.75
-0.17
Monero
$120.22
-0.25
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.43
-0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Nasdaq’ın Global Data Servisine Ripple Likit Endeksi De Ekleniyor

0 338

Ripple (XRP) endeksi Ripple Likit Endeksi (XRRLX), dünyanın en büyük borsası Nasdaq’ın yeni global veri hizmetine ekleniyor. Nasdaq, yeni endeksi veri hizmetlerine sunduğunu duyurdu.

Borsanın web sitesinde Ripple Likit Endeksi (XRP Liquid Index) ile ilgili gelişme duyuruldu. Nasdaq’ın kripto para analitik şirketi Brave New Coin ile veri yayma ortaklığının bir parçası olarak projenin hayata geçirildiği belirtildi. Şirketin, gerçek zamanlı XRP endeks seviyesi bilgilerini Nasdaq Küresel Endeks Veri Hizmeti SM (GIDS) hakkında göndereceği bildiriliyor.

Ayrı bir duyuruda Brave New Coin şunları kaydetti: “XRPLX sadece en fazla likit değişiminden hacim ve sipariş defteri derinliği ile veri sağlayacak. XRPLX için mevcut Bitfinex, Bitstamp, Poloniex ve Coinbase’li Kraken gibi kurucu borsalar bir sonraki incelemeye eklenecek.”

GIDS endeksleri ve listelenen ETP’leri için gerçek zamanlı değerler sağlamayı amaçlayan bir hizmet. Nasdaq, ayrıca ağırlık ve bileşen bilgileri, kurumsal eylemler ve ek verilerin genişliği gibi bilgileri de toplayacak ve sunacak.

Şubat ayında Nasdaq, Brave New Coin’in Bitcoin Likit Endeksi (BLX) ve Ethereum Likit Endeksi’ni (ELX) listelemeye başladı. Mart ayında CoinMarketCap, Nasdaq Küresel Endeks Veri Hizmeti, Bloomberg Terminali, Thomson Reuters Eikon ve Börse Stuttgart’ta iki kripto para birimi endeksini piyasaya süreceğini açıkladı.

Son zamanlarda, nicel alım satım analitik servisi StrongMarket’ten bir analist Nasdaq ile ilgili bir tweet paylaşmıştı. Paylaşımda Nasdaq’ın Bitcoin (BTC) bazlı bir ürünün alım satımını test ettiği iddia edilmişti.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.