Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,391.26
+2538.56
Ethereum
$3,064.48
+92.26
Litecoin
$80.71
+1.5
DigitalCash
$28.91
+1.45
Monero
$116.83
-2.42
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.08
+0.78
Dogecoin
$0.15
0

Ripple, Yaptığı Başvuru ile Yeni Ödeme Hizmetinin İpucunu Verdi!

0 322

Ripple, Yaptığı Başvuru ile Yeni Ödeme Hizmetinin İpucunu Verdi!

San Fransisco merkezli blok zinciri ödeme altyapısı sağlayıcısı Ripple, “PayString” adlı olası yeni bir ürün için ticari bir marka tescili başvurusunda bulundu.

CoinDesk’te yer alan habere göre geçen hafta ABD Patent ve Ticari Marka Bürosu’na (USPTO) gönderilen başvuru, ABD’de “Reklamcılık ve Ticaret” ve “Sigorta ve Finans” genel kategorileri altında sınıflandırıldı

Marka için alınan logo, birden çok renkte “dört çizgi ile stilize edilmiş daire tasarımı” biçiminde görünüyor.

Kaynak: Ripple / USPTO

Yeni Ripple ürününün kullanım durumları

Yeni ticari markanın ne için kullanılacağı konusunda spekülasyon yapmak ne kadar cazip gelse de, çok fazla bilgi bulunmuyor. Başvurudaki tanıma göre PayString farklı elektronik finans hizmetleri kategorilerini kapsıyor: havale ve hediyeler için fiat ve dijital para birimlerinin kullanılması; fiat ve dijital para birimleri ile elektronik ödemelerin alınması ve ödenmesi; döviz bozdurma hizmetleri; finansal işlem doğrulama hizmetleri ve dijital para biriminin elektronik iletişim ağları yoluyla iletimi için mali yönetim ve idare hizmetleri.

Tüm bu kullanım durumları, Ripple’ın, bankalar ve para işlemleri şirketleri arasındaki ödemeler için dağıtık defter tabanlı teknoloji sağladığı; kimilerinde XRP’nin de kullanıldığı iş modeline uyum gösteriyor. Firmanın birincil teklifi olan RippleNet’in de patent ve tescilli marka başvurusunda aynı açıklamalar yer alıyordu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.