Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,303.08
-491.96
Ethereum
$3,556.51
-17.31
Litecoin
$102.56
+7.3
DigitalCash
$40.13
+1.69
Monero
$135.03
-2.11
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$34.78
+2.55
Dogecoin
$0.21
-0

Ripple Xpring DeFi Projeleri İçin Ödeme Platformu Logos Network’ü Satın Aldı

0 485

Ripple Xpring DeFi Projeleri İçin Ödeme Platformu Logos Network’ü Satın Aldı.

Kripto piyasasındaki üçüncü en büyük varlık olan XRP’nin arkasındaki San Francisco merkezli girişim Ripple, merkezi olmayan finansal (DeFi) ürünler geliştirmek için ödeme platformu Logos Network’ü satın aldı.

27 Eylül’de yayınlanan blog gönderisine göre, Ripple’ın yatırım kolu Xpring girişimi, Logos Network’ü bünyesine kattı. Logos Network, hız ve ölçeklenebilirlik odaklı, dağıtılmış defter tabanlı bir ödeme platformu.

ripple ile ilgili görsel sonucu

DeFi araştırması ve kurulacak bağlantılar

Xpring’in bir parçası olarak Logos’un arkasındaki ekip XRP’yi güçlendiren bir DeFi sistemi araştıracak. Satın alımı takiben Logos’un kurucusu ve CEO’su Michael Zochowski, DeFi Products’a liderlik edecek ve kurulacak bağlantılardan sorumlu olacak.

Girişim hakkında yorum yapan Zochowski şöyle dedi: “Ekibimizin platformunun her seviyesinde çeşitli projeler üzerinde çalışmasını ve özellikle de geniş bir çapta DeFi uygulamalarına odaklanmasını bekliyoruz. Ödemelerin ve finansmanın geleceğinin blockchain ve ademimerkeziyetçilikten geçtiğine olan inancımız sürüyor.”

Xpring’in projeleri ve harcamaları

Ağustos ayının ortasında web parasallaştırma platformu Coil’e 1 milyar XRP (yaklaşık 265 milyon dolar) ödenek sağladığını açıklamıştı. Coil’in ödeneği Web Parasallaştırma açık standardı aracılığıyla XRP kullanan yaratıcılar, geliştiriciler, şirketler ve kar amacı gütmeyen kuruluşlardan oluşan bir ekosistem kurmak için kullanacağı bildiriliyor.

Nisan ayında, Xpring ve Bain Capital Ventures, erken aşamadaki blockchain risk sermayesi şirketi Robot Ventures’a yatırım yapmıştı. Fintech ve ürün stratejisine yönelik yıkıcı yenilikleri hedef alan Robot Ventures, kripto madencilik şirketi Coinmine ve yeni banka kartı çözümleri geliştiren girişim Point’e yatırım yapmıştı.

Temmuz ayında ise 2018 yılı Mayıs ayındaki çıkışından bu yana XRP projelerine yaptığı harcamaları yayınladı. O zamana dek şirket ilgili projelerde 500 milyon dolar harcamış, bu parayla blockchain tabanlı oyun platformu Forte’nin de aralarında bulunduğu 20’den fazla şirkete yatırım yapmıştı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.