Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,315.85
+311.65
Ethereum
$3,134.59
-0.91
Litecoin
$85.39
+1.66
DigitalCash
$30.31
+0.44
Monero
$120.42
+0.58
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.68
+0.42
Dogecoin
$0.15
-0

OKEx’te Türk Lirası İşlemleri Başlıyor; Konferansla Duyurulacak

0 292

Dünyadaki en büyük kripto para borsalardan olan OKEx, mart ayı sonunda Türk Lirası ile işlem yapmaya başlıyor. İşlemler, “C2C” kategorisinde başlayacak. OKEx’in Türkiye’deki yeni ticari alanı sebebiyle İstanbul’da bir konferans düzenlenecek.

Türkiye’de kripto para piyasalarına ilgi giderek artıyor. Bu sebeple dünyaca ünlü kripto para borsaları Türkiye ile daha yakından ilgilenmeye başladı. İngiltere’nin ünlü global kripto para borsası DSX’in Ekim 2018’de Türkiye’de faaliyetlerini başlamasının ardından OKEx de yönünü Türkiye’ye çevirdi. Dev borsa OKEx, mart ayı sonunda Türk Lirası ile işlem yapmaya başlayacak.

Maslak’ta OKEx Konferansı

OKEx, Türkiye pazarına girişinin onurunda 26 Mart tarihinden İstanbul Maslak’ta bir konferans düzenleyecek. Kolektif House Maslak’ta saat 19.00’da düzenlenecek konferansta, OKEx borsasının resmi olarak Türk Lirası ile ticarete başladığı duyurulacak. Konferansta ayrıca, blok zinciri teknolojisi de ele alınacak.

OKEx, İstanbul Maslak’taki konferansta Türk Lirası işlemlerine başlama müjdesini verecek.

Konferansta yeni müşterilere 25 USDT ödülü dağıtılacak. Ayrıca, konferanstan itibaren 2 Nisan tarihine kadar OKEx üzerinde ilk kez hesap açanlara kimlik doğrulama işlemleri sonrası en az 5 USDT karşılığı kripto para yatıranlar, 25 USDT ödül daha kazanacak. OKEx’in yeni müşteri kampanyası, ilk bin kişi ile sınırlı olacak.

Türk Lirası İşlemleri C2C Kategorisinde Başlayacak

OKEx’in Türk Lirası işlemleri, müşteriden müşteriye (C2C) kategorisinde başlayacak. C2C ticaretinin normal para bazlı yapıldığı ortamda Türk Lirasıyla işlemler yapılabilecek. Platform kullanıcıları, karşı tarafın kripto parasını veya standart parasını talep edebilecek. İşlemler, karşı tarafın elindeki varlıklar kadar olabilecek.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.