Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,635.45
-25.76
Ethereum
$3,232.06
+35.31
Litecoin
$86.23
+1.15
DigitalCash
$31.34
-0.25
Monero
$120.68
+0.42
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.18
+0.05
Dogecoin
$0.16
0

OKEx C2C Platformunda Ripple ve Bitcoin Cash Listelendi

0 430

Malta merkezli ana kripto para birimi değişimi OKEx, Ripple (XRP) ve Bitcoin Cash’i (BCH) müşteriden müşteriye işlem (C2C) platformunda listeledi. OKEx C2C platformundaki tüm servisler normal kalacak.

Günlük işlem hacimlerine göre ilk üçüncü kripto alım satım pazarı olan OKEx, kullanıcıların desteklenen beş fiat para birimi ile XRP ve BCH almasına veya satmasına izin veriyor. OKEx C2C işlem platformunda izin verilen para birimleri şunlar; İngiliz Sterlini (GBP), Çin Renminbi (CNY), Vietnam Dongu (VND) , Rus Rublesi (RUB) ve Tayland Bahtı (THB). Tayland Bahtı, şubat ayının ortalarında OKEx C2C platformuna eklendi.

Duyuruya göre, en son güncelleme sırasında OKEx C2C platformundaki tüm servisler normal kalacak. Platform, kullanıcıların kendi seçtikleri döviz kurları ve ödeme yöntemiyle sipariş vermelerini sağlayacak. Ayrıca, fiat kullanarak sıfır işlem ücreti olan diğer kullanıcılardan kripto alıp satmalarına imkan verecek.

Yeni listeler, halihazırda desteklenen ilk beş kripto para birimi olarak eklendi. Bu para birimleri şunlar; Bitcoin (BTC), ana stabilcoin Tether (USDT), üst altcoin Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC).

Üç Kripto Para Platformdan Çıkarılacak

OKEx, aynı zamanda üç kripto para biriminin çıkarıldığını duyurdu: 25 Şubat’ta OKEx, 17. sıradaki kripto para birimi NEO (NEO) ile QTUM (QTUM) ve Exchange Union’yu (XUC) desteklemeyi bırakacak.

Son zamanlarda OKEx, platformunda dört yeni kripto türevi çifti listeledi. Kullanıcıların Bitcoin SV (BSV), QTUM, DASH (DASH) ve NEO’yu Bitcoin veya Tether karşısında 3x kaldıraç seçeneğiyle işlem yapmalarını sağladı.

Yeni listelenen XRP madeni para, ocak ayında üst madeni para pozisyonunu yitiren, yayın zamanında piyasa kapağına göre üçüncü üst şifreleme para birimidir. Son zamanlarda, CEO ve Japon finansal hizmetler temsilcisi devi SBI Holdings, Ripple’ı, kripto endüstrisinin geleceği konusunda iyimser kalmanın nedenlerinden biri olarak belirtti.

Ağustos 2017’de bir Bitcoin hard fork sonucu oluşturulan kripto para birimi Bitcoin Cash, pazar sınırına göre altıncı en üst kripto olarak sıralandı. Son zamanlarda ABD merkezli büyük kripto para birimi değişimi ve cüzdan servis sağlayıcısı Coinbase, cüzdanında BCH’yi listeledi.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.