Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,843.79
-871.39
Ethereum
$3,138.84
-25.74
Litecoin
$88.29
+3.65
DigitalCash
$30.39
-0.3
Monero
$120.48
+0.05
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.59
+0.96
Dogecoin
$0.15
-0

Nike, “Cryptokicks” Adı İçin Ticari Marka Başvurusu Yaptı

0 351

Nike, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisine “Cryptokicks” adı için ticari marka patent başvurusu yaptı. Bu isim için patent başvurusu, “Nike’ın kripto pazarına açıldığı” yorumlarına yol açtı.

Ayakkabı devinin uygulaması, ayakkabı ve giyim eşyaları olan bir çevrimiçi pazar işletmesi için tasarlandı. Proje, kripto cüzdanlarına ve “kripto koleksiyonlarına, kripto sanatına ve uygulama jetonlarına erişim sağlamak için mobil uygulamalar sunmayı” amaçlıyor.

Belgede ayrıca “çevrimiçi topluluk üyeleri tarafından kullanılmak üzere dijital bir para birimi veya dijital bir jeton sağlama” planı da yer alıyor. Sistem, geleneksel para birimi sistemleri kullanılarak işlemlerin tamamlanmasına da olanak tanıyacak.

Nike, belgede, “Cryptokicks” adının patentini almak istediğini belirtti. Bu marka adı altında kripto koleksiyonları çevrimiçi bloglar ve çevrimiçi bilgisayar oyunları sunulacak.

ABD’de dosyalamayı analiz eden ticari marka avukatı Josh Gerben, Twitter’da şunları söyledi: “Bu bir kripto para markası için dosyalama gibi görünüyor… ‘Cryptokicks’ adlı ticari marka, bir kripto para gibi görünüyor.”

Gerben, başvurunun “1B” esasına göre yapıldığını açıkladı. Bu, Nike’ın ticari markayı yakın gelecekte kullanmak istediğini gösteriyor.

Nike’ın “Cryptokicks” ismini neden almak istediği henüz belli değil. Dosyalama, halkın veya Nike’ın rakiplerinin itirazda bulunması için 30 günleri olduğu anlamına geliyor. Nike, marka onaylanırsa yasaya göre 4 yıl içinde‘ Cryptokicks ’adını alabilir.

Nike, mobil uygulamasını ve sosyal medya stratejisini agresif bir şekilde zorluyor. Markanın web sitesine göre, dijital ticareti şimdi 2 milyar dolar değerinde.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.